search-button
cross-out

Γιώργος Καπουτζίδης:Είμαι 47 χρονών, δεν μπορώ να γράψω πάλι για την Ντάλια και τη Ζουμπουλία!

Γιώργος Καπουτζίδης:Είμαι 47 χρονών, δεν μπορώ να γράψω πάλι για την Ντάλια και τη Ζουμπουλία!

Συνέντευξη στο popaganda.gr και στον Σταύρο Διοσκουρίδη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε για όλα.

Είσαι τρομακτικά δημοφιλής. Σε ξέρουν και οι πέτρες. Φοβάσαι ότι υπάρχει ένα κοινό που σε έχει μάθει από την τηλεόραση, και θα δει κάποια πράγματα στην παράσταση που δεν είναι μέρος της εικόνα σου που έχουν συνηθίσει

Όχι. Από την «Εθνική Ελλάδος», έδωσα ένα στίγμα, λέγοντας ότι εντάξει διασκεδάσαμε μέχρι τώρα αλλά και εγώ έχω μεγαλώσει. Είμαι 47 χρονών, δεν μπορώ να γράψω πάλι για την Ντάλια και τη Ζουμπουλία. Δεν θα ήμουν καλά στα μυαλά μου αν το έκανα. Θα μου πεις και το «Παραπέντε» στα 33 σου το έγραψες. 

Στο λέω. 

Ναι, αλλά τότε είχα αποφασίσει να κάνω πραγματικότητα τα παιδικά μου όνειρα. 

Που ήταν να ζήσεις μια αστυνομική περιπέτεια; 

Αυτό ακριβώς. Τώρα έχετε να κάνετε μ’ έναν άνθρωπο που είναι 47 ετών, έχει διαβάσει έχει ταξιδέψει, έχει εξελιχθεί το μυαλό του. Είναι πολύ σωστό αυτό που λες ότι μπορεί μια συντηρητική οικογένεια ότι αυτός είχαμε συνηθίσει να μας διασκεδάζει τα παιδιά και τώρα μιλά για σχέσεις, σεξ και ομοφυλόφιλους. Από την άλλη αυτό που έχω δει ξέρεις ποιο είναι; 

Ποιο; 

Υπάρχουν παιδιά που έβλεπαν το «Παραπέντε» όταν ήταν στο Γυμνάσιο και τώρα ήρθαν που είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτεροι και λέω για δες ότι το κοινό για το οποίο έγραφα είναι εδώ και με ακολούθησε, βλέποντας ότι δεν έμεινα κολλημένος σ’ ένα παρελθόν αλλά προχώρησα και εγώ. Μεγάλωσα μαζί τους.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr