search-button
cross-out

Δεν φοβάμαι και δεν ντρέπομαι να δικεδικήσω ένα ρόλο! Αν χρειαστεί θα πάρω τηλέφωνο…

Δεν φοβάμαι και δεν ντρέπομαι να δικεδικήσω ένα ρόλο! Αν χρειαστεί θα πάρω τηλέφωνο…

Μου κάνει εντύπωση που ακόμα και τώρα, πας σε οντισιόν, έχοντας πάντα την πιθανότητα να σε απορρίψουν, αλλά και να σε δεχθούν, φυσικά. Πώς βιώνεις την απόρριψη;
Ευτυχώς εκπαιδεύτηκα στη δραματική σχολή του «Εθνικού Θεάτρου», όπου μου έχτισε ένα γερό στομάχι, ώστε να διεκδικώ με όλη μου την ενέργεια, κάθε φορά τον ρόλο που προκύπτει και μου αρέσει, αλλά και να δέχομαι με ψηλά το κεφάλι την κάθε απόρριψη.

Σαν πολύ εύκολα δεν τα λες;
«Η δυσκολία να γίνεται συνήθεια, η συνήθεια ευκολία και η ευκολία χαρά», όπως είπε ο θεατράνθρωπος Πρίγκιπας Βολκόνσκι. Επίσης, στην περίπτωση που προκύψει ακρόαση από σκηνοθέτη που εκτιμώ, θα σπεύσω να διεκδικήσω τον ρόλο. Το έχω κάνει στο παρελθόν – αν χρειαστεί θα πάρω τηλέφωνο να δηλώσω τη διαθεσιμότητά μου καθώς και τον ενθουσιασμό μου, θα στείλω το βιογραφικό μου και με προσωπική παρουσία και διάλογο θα προσπαθήσω να πείσω ότι κάνω για τον ρόλο. Δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να το κάνω!

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρένος Ρώτας σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και στον Γιώργο Πράσινο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr