search-button
cross-out

Σύντροφος Άννας Μαρίας: «Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος!»

Σύντροφος Άννας Μαρίας: «Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος!»

Την πρώτη συνέντευξη του συντρόφου της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, Τάσου Ιωαννίδη, που έγινε viral τη βραδιά του μεγάλο τελικού του GNTM, είδαμε το πρωί της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο νεαρός άντρας μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν για όλα, ακόμα και για τη διαφορά ύψους με το μοντέλο. «Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισε η Άννα Μαρία» ήταν τα πρώτα του λόγια, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως κοιτάζει τη σύντροφό του και… λιώνει! «Πάντα… από την πρώτη στιγμή και για πάντα μου φαίνεται ότι θα γίνεται αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε.  

Ο Τάσος μίλησε και τη δουλειά του αφού έχει επιχείρηση με συστήματα δόμησης, με την Άννα Μαρία να δηλώνει ότι τον βοηθάει αρκετές φορές στη δουλειά του.

«Η Άννα Μαρία αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία τρία χρόνια» δήλωσε, ενώ είπε ότι έκλαιγε και στεναχωριόταν όταν την έβλεπε στην τηλεόραση. 

Μάλιστα, μίλησε και για το γεγονός ότι έγινε viral λόγω της διαφοράς ύψους με τη σύντροφό του! «Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί με την Άννα Μαρία ήμασταν στο ίδιο ύψος!» είπε, λέγοντας πως βγαίνοντας από το GNTM είναι σαν να ψήλωσε ακόμα περισσότερο, παίρνοντας 2-3 πόντους!

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr