search-button
cross-out

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι θα κάνει μετά το “Globetrotters”;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι θα κάνει μετά το “Globetrotters”;

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία φέτος κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την συμμετοχή της στο Globetrotters, με τον σύζυγο της, Χάρη.

Πώς σκέφτεσαι να «εξαργυρώσεις» τη φετινή επιτυχία που γνώρισες, μέσω του «Globetrotters»;
Αν σου πω ότι δεν σκέφτομαι τίποτα; Κάνω όνειρα, μεγάλα όνειρα και δουλεύω σκληρά γι’ αυτά. Έχω πίστη στον θεό και όλα τα αφήνω πάνω Του. Πέρασα από τη φάση του «άντρα θέλω, τώρα τον θέλω» – δεν βγαίνει κάτι. Κάνω ό,τι μπορώ και μετά έχει ο θεός. Δεν χτυπάω πόρτες, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Κάνω ό,τι μπορώ και μετά ό,τι πει η τύχη μου. Το τι θα μου προτείνουν, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι. Το τι θα κάνεις στην τηλεόραση δεν έχει να κάνει μόνο με τη δουλειά και την πρόθεσή σου, αλλά και με την τύχη. Για ένα είμαι σίγουρη: πώς αν είμαι τυχερή και μου προσφέρουν κάτι που θα μου αρέσει, ό,τι κι αν είναι αυτό, αν το πιστέψω και με πιστέψουν, θα τα δώσω όλα για να τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr