search-button
cross-out

Η Βίκυ Καγιά για πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες”: Είναι θεά και ακομπλεξάριστη και θέλω να της ανταποδώσω…

Η Βίκυ Καγιά για πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες”: Είναι  θεά και ακομπλεξάριστη και θέλω να της ανταποδώσω…

Συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό Οmikron έδωσε η Βίκυ Καγιά, που φέτος διανύει μια super επιτυχημένη σεζόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις “Άγριες Μέλισσες” και στην τηλεοπτική “Ασημίνα”, Έλλη Τρίγγου.

Τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα φέτος στην Ελλάδα είναι το «GNTM» και οι «Άγριες Μέλισσες». Έχεις παρακολουθήσει καθόλου το συγκεκριμένο σήριαλ;
Φυσικά και το είδα λίγο. Και είναι υπέροχο σίριαλ! Επειδή έχω τα παιδιά μου, όταν γυρίζω σπίτι τελειώνουν όλα. Με τίμησε και με συγκίνησε η Έλλη Τρίγγου από τις «Άγριες Μέλισσες» που είπε πως παρακολουθεί το «GNTM». Είναι θεά και ακομπλεξάριστη και θέλω να της ανταποδώσω και εγώ το κομπλιμέντο και να της πω πως τους παρακολουθώ και εγώ, καθώς και πολλά «μπράβο»! Πρόκειται για ευγενή ανταγωνισμό και, όσο πιο καλά προγράμματα και παραγωγές γίνονται, τόσο θα πλησιάζουμε σε καλύτερες τηλεοπτικές ημέρες.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr