search-button
cross-out

Μυρτώ Αλικάκη: Το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη δεν έβγαινε για οικονομικούς λόγους, δεν υπήρχε παραθυράκι επανασύνδεσης

Μυρτώ Αλικάκη: Το διαζύγιο  με τον Πέτρο Λαγούτη δεν έβγαινε για οικονομικούς λόγους, δεν υπήρχε παραθυράκι επανασύνδεσης

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι έχει συμπρωταγωνιστήσει τόσο στο θέατρό όσο και στην τηλεόραση μετά τον χωρισμό του.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται «περίεργη» αυτή η κατάσταση, αλλά η ηθοποιός το θεωρεί φυσιολογικό. «Δεν ξέρω αν είμαστε διαφορετικοί. Εγώ ξέρω ζευγάρια που έχουν χωρίσει και είναι αγαπημένα. Γενικότερα στη ζωή το βασικότερο είναι αυτή η ιστορία με τον εγωισμό. Δε φταίει ποτέ μόνο ο ένας», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε: «Μπορεί σε συγκεκριμένες φάσεις ο ένας από τους δυο να έχει κάνει εμφανώς κάτι πιο χοντρό, αλλά και ο άλλος που μένει να επιλέξει αυτόν τον άνθρωπο έχει συνευθύνη. Γι’αυτό είναι καλό να χωρίζεις για να ηρεμεί ο θυμός».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε να βγει το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη. «Μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά περάσαμε το στάδιο που το διαζύγιο δεν έβγαινε για οικονομικούς λόγους μιας και έχουμε περάσει δύσκολα».

Δείτε τη συνέντευξη’

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr