search-button
cross-out

Η σκληρή απάντηση των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών στον Νίκο Οικοομόπουλο

Η σκληρή απάντηση των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών στον Νίκο Οικοομόπουλο

Την προηγούμενη Τετάρτη ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε γνωστή την αποχώρηση του από το Κέντρο Αθηνών με αμάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram.

Με τη σειρά τους οι εργαζόμενοι του μαγαζιού απαντούν με πολύ καυστικό τρόπο στον τραγουδιστή που όπως λένε  τους άφησε ξεκρέμαστους, όπως και τις οικογένειες τους.

Η ανακοίνωση:

“Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr