search-button
cross-out

Παντρεύεται αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής! Όλες οι λεπτομέρειες

Παντρεύεται αγαπημένος  Έλληνας τραγουδιστής! Όλες οι λεπτομέρειες

Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, διανύει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης! Από την μια, η έναρξη των εμφανίσεων του , από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, και κάθε Τετάρτη, στο πλευρό του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda, και από την άλλη ο γάμος του.

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής το πρωί της Τετάρτης, μεταξύ άλλων στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η γνωριμία του με την Ελένη Τσιριγκάκη, αποδείχθηκε καρμική, έγινε ένας πολύ δυνατός έρωτας, τόσο ισχυρός μάλιστα , που τον έκανε μέσα σε τρεις μήνες σχέσης, να της κάνει την πρόταση γάμο!!! Με την Ελένη να σημαίνει τα πάντα για εκείνον, μετά τον 11χρονο γιο του Γρηγόρη, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο (πολιτικό), κάνοντας τον όπως εξομολογήθηκε να χαμογελά, αποφάσισε να ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο , στη Μύκονο, όπου ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά η μέλλουσα νύφη, έχοντας ενοικιαζόμενα δωμάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος θα είναι παραδοσιακά νησιωτικός , με λιγοστούς καλεσμένους (γύρω στα 50 άτομα ) και κουμπάρο τους, τον πολύ καλό τους φίλο και επιχειρηματία, Δημήτρη Θεοδώρου.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr