search-button
cross-out

Νίκος Χαρδαλιάς: Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι αυτό που βλέπετε. Μοναδικός και συναισθηματικός…

Νίκος Χαρδαλιάς: Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι αυτό που βλέπετε. Μοναδικός και συναισθηματικός…

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς  έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, χθες στην «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ. 

O Υφυπουργός «κατέθεσε» ένα διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο του nickhard της «καθημερινής ενημέρωσης». Αποποιούμενος τον ρόλο του κακού μίλησε για την οικογένειά του, βούρκωσε για τις επιθέσεις που δέχεται, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον ορυμαγδό σχολίων και video στα social media αναφορικά με τον ίδιο, και μίλησε για τη σχέση του με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

“Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι αυτός που βλέπετε, ο κύριος καθηγητής. Μοναδικός και εξαιρετικά συναισθηματικός. Έχουμε βρει τη χημεία μας και μαζί σχεδιάζουμε πολλά ζητήματα. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν τις επιλογές που έχει κάνει η κυβέρνηση, αλλά και τη σοβαρότητα του λαού που αποδέχτηκε τα μέτρα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr