search-button
cross-out

Γιάννης Μπέζος: Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος αυθόρμητα για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου

Γιάννης Μπέζος:  Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος αυθόρμητα για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου

Ο Γιάννης Μπέζος δεν συνηθίζει να μιλά συχνά, αλλά όταν το αποφασίσει λέει πολλά.

Ο ηθοποιός  ήταν καλεσμένος της  Ελεονώρας Μελέτη, το βράδυ της Τρίτης, και μεταξύ άλλων έδωσε ι τη δική του απάντηση στο γιατί συχνά οι άλλοι τον παρεξηγούν λόγω των όσων δηλώνει, αλλά παραδέχτηκε  με ειλικρίνεια πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι τον αντιπαθήσουν. Εξηγεί γιατί δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, ενώ περιγράφει  και μια συνομιλία που είχε σχετικά με αυτό με ένα συνάδελφο του.

“Θα μου επιτρέψετε να σας πω, δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω ή τους συναδέλφους μου. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν κάποιες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν…

Στην επικοινωνία είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, δεν είναι το… φόρτε μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με ηθοποιό που δεν θέλω. Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, επιλέγω εγώ με ποιους θα συνομιλήσω, επιλέγω με ποιους θα κάνω παρέα, σε ποιους θα καταθέσω το χιούμορ μου, με ποιους θα έρθω σε επικοινωνία. Δεν είμαι… ευρείας χρήσης. Δεν θα βγω έξω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια.

Ας στεναχωριέται το κοινό και πιστεύω πως λόγω αυτού με εκτιμάει περισσότερο. Ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος αυθόρμητα για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, γιατί είναι το στιλ μου τέτοιο. Δεν γίνεται. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Δεν σημαίνει ότι δεν τους εκτιμώ και τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα ίσα που με το έργο μου έχω αποδείξει ότι τους αγαπώ περισσότερο από κάποιους που τους χαϊδεύουν όλη μέρα. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δεν θέλω να χάσω…

Μια φορά μιλούσα με έναν πάρα πολύ καλό συνάδελφό μου, μικρότερο από μένα. Και κάτι λέγαμε για τις φωτογραφίες. Πως εγώ δε βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο. Και μου είπε ότι σκέφτεται να το κάνει και αυτός. “Να μη βγάζεις του είπα. Γιατί αν έχει αντίκρισμα αυτό που κάνεις θα σε έχουν στην καρδιά τους, όχι στο μαξιλάρι τους. Γιατί τη φωτογραφία αυτή οι πρώτοι που θα τη πετάξουν θα είναι αυτοί. Γιατί όταν σε έχουν μέσα τους δεν φεύγεις ποτέ. Αλλά πρέπει να είσαι παρών με τη δουλειά σου και με τη στάση σου γενικότερα…. Το κοινό ακολουθεί αυτούς που είναι γενναίοι”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr