search-button
cross-out

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες του αξέχαστου Κώστα Χατζηχρήστου πριν φύγει από τη ζωή

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες του αξέχαστου Κώστα Χατζηχρήστου πριν φύγει από τη ζωή

Ο μεγάλος κωμικός του Ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Χατζηχρήστος, έφυγε από τη ζωή στις 3 Οκτωβρίου 2001, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μπαινοβγαινε στο Ιατρικό Κέντρο, αφού η υγεία του είχε κλονιστεί. Κυρίως όμως κλονίστηκε, όταν έχασε το θέατρό του από την τότε εξαρχεία του Παναγίου Τάφου, όπου ανήκει το κτήριο.

Οι λογαριασμοί για τον μεγάλο μας κωμικό ήταν θηλιά στο λαιμό του και καθημερινά πάλευε να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσχέρειες. Στο πλευρό ένας εκ των οποίων του στάθηκε ως αδερφός και πατέρας, ήταν ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου ο οποίος του είχε παραχωρίσει εντελώς δωρεάν διαμέρισμα στο Παγκράτι για να μένει.

Λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή ο “Ζήκος” μας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε παραθέσει γέυμα προς τιμήν του και είχε μιλήσει με τα κολακευτικότερα λόγια για τον δικό του Χατζηχρήστο παρουσία πολλών και μεγάλων συναδέλφων του, οι οποίοι ζούσαν τότε. Ανάμεσά τους και η Δέσπω Δαιαμαντίδου που διακρίνεται σε μια από τις δύο αποκλειστικές φωτογραφίες. Ήδη ο μεγάλος ηθοποιός είναι στην τελευταία φάση πριν φύγει από τη ζωή!

Χαιρετώντας την Δέσπω Διαμαντίδου στην τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκαναν και οι δύο. Λίγες ημέρες μετά ο Ζήκος, έφυγε από τη ζωή!

Ο Κώστας Χατζηχρήστος έχοντας στο πλευρό του τον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου και τη σύζυγό του Βούλα!

Πηγή: respectnews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr