search-button
cross-out

Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της.

Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της.

Συνέντευξη στο  “Τηλέραμα” και στον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που την θέλουν να αντικαθιστά την Ελένη Μενεγάκη.

Είσαι το πιο συζητημένο πρόσωπο τελευταία…

Μου έγιναν πολλές προτάσεις και είναι πολύ τιμητικό για ένα φρέσκο κορίτσι να βλέπει ότι τα κανάλια και οι άνθρωποί τους, που γνωρίζουν τι χρειάζεται η τηλεόραση, θέλουν να επενδύσουν σε νέα πρόσωπα. Η τηλεόραση χρειάζεται μια αλλαγή και είναι υπέροχο που είμαι μέρος αυτής της αλλαγής.

Ακούγεται πως θα πάρεις τη θέση της Ελένης…

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη.

Τι μας ετοιμάζεις λοιπόν;

Σας ετοιμάζω τα καλύτερα! Κέφι, μπρίο, τσαχπινιά, χαρά, καινούρια πράγματα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr