search-button
cross-out

Ελένη Πετρουλάκη: Γυμναστική μέσω διαδικτύου για πρώτη φορά στην Ελλάδα ακόμα και για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Ελένη Πετρουλάκη: Γυμναστική μέσω διαδικτύου για πρώτη φορά στην Ελλάδα ακόμα και για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Άλλη μια καινοτομία της Ελένης Πετρουλάκη είναι πλέον διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Η Ελένη Πετρουλάκη και η εξιδικευμένη ομάδα γυμναστών του Fitlab παρέχει διαδικτυακά προγράμματα άσκησης  για πρώτη φορά στην Ελλάδα ακόμα και για παιδιά με ειδικές ανάγκες  όπω επίσης και για χρόνιες παθήσεις για όλες τις ηλικίες σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε, εντός και εκτός Ελλάδας.  Με ένα κλικ στο σύνδεσμο: ONLINE PERSONAL TRAINING – FITLAB BY ELENI PETROULAKI μπορείτε να επιλέξετε όποιον γυμναστή θέλετε έχοντας παράλληλα συνεχή υποστήριξη από όλη την ομάδα του Fitlab.

Τα Online προγράμματα άσκησης και ευεξίας μπήκαν στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων ειδικά την τελευταία περίοδο. Και όλα δείχνουν ότι ήρθαν για να μείνουν. Η προσωπική προπόνηση είναι σημαντική και προσφέρει πιο άμεσα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα άσκησης είναι απαραίτητο να είναι εξατομικευμένο και βασισμένο στους στόχους του αθλούμενου, ενώ είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι πρέπει να αλλάζει κάθε μήνα, για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι ανάλογο με την ηλικία του κάθε ασκούμενου, τις μυοσκελετικές παθήσεις που ίσως έχει (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, τενοντίτιδα κ.α.), το ιστορικό του σε τραυματισμούς, τη στάση του σώματός του και γενικά την κατάσταση της υγείας του (υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης, καρδιαγγειακές δυσλειτουργίες, παχυσαρκία).

Όπου και εάν βρίσκεστε, μπορείτε εύκολα να έχετε τον προσωπικό σας γυμναστή μέσα από τη δυνατότητα που σας παρέχει το Fitlab by Eleni Petroulaki με τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας. Απευθυνόμαστε σε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων και σε όλες τις ηλικίες (Kids , Teens , 40+ , 50+ , άτομα με ειδικές ανάγκες , αυτοάνοσα νοσήματα , χρόνιες παθήσεις , εμμηνόπαυση , εγκυμοσύνη ,αποκατάσταση μετά την εγκυμοσύνη (Αρχάριοι -Μεσαίο επίπεδο -Προχωρημένοι) (Beginners, Intermediate, Advanced).

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr