search-button
cross-out

O Βασίλης Σπανούλης και η Διαφημιστική New Age βάζουν τρίποντο!

O Βασίλης Σπανούλης και η Διαφημιστική New Age βάζουν τρίποντο!

Σίγουρα έχετε δει τη νέα διαφήμιση για το μουρουνέλαιο Moller’s που παίζει συνεχώς στην τηλεόραση, συγκεντρώνοντας το θαυμασμό μικρών και μεγάλων.

Όσοι αγαπούν τον αθλητή Βασίλη Σπανούλη εκπλήσσονται με το νέο του ρόλο, ενώ όσοι αγαπούν το μουρουνέλαιο Moller’s δεν είχαν φανταστεί πως η γνωστή παρέα των ομώνυμων διαφημίσεων, θα είχε έναν τέτοιο προπονητή μπάσκετ!

Ο Μέμος Κοέν, CEO της διαφημιστικής εταιρείας New Age που υπογράφει το τηλεοπτικό σποτ, αναφέρει πως «Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής. Tα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής Moller’s μόνο με το όνομα ενός τέτοιου αθλητή θα μπορούσαν να συνδεθούν. Δεν είναι όμως μόνο το προφίλ του πρωταθλητή το κριτήριο, αλλά και εκείνο του σοβαρού οικογενειάρχη. Η παρέα των παιδιών που πρωταγωνιστούσε στις προηγούμενες καμπάνιες Moller’s, βρήκε το καλύτερο followup της στο πρόσωπο του Σπανούλη, ως προπονητή, φίλου και “συνεργού” στην τρομερή παρέα.».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο, η Moller’sGreece «τρέχει» διάφορες ενέργειες και online, όπως η παρουσίαση του Moller’sTotal μέσω των social media της Ζήνας Κουτσελίνη. Μάλιστα, ετοιμάζονται και άλλες εκπλήξεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα για να ενημερωθείτε!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr