search-button
cross-out

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη κάνει τον τηλεοπτικό απολογισμό της χρονιάς: «Η τηλεόραση δεν έχει παραδειγματιστεί από το φαινόμενο Παντελίδη» (Video)

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη κάνει τον τηλεοπτικό απολογισμό της χρονιάς:  «Η τηλεόραση δεν έχει παραδειγματιστεί από το φαινόμενο Παντελίδη» (Video)

H Zήνα Κουτσελίνη συνάντησε την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη και σχολίασαν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα κάνοντας έναν ενδιαφέροντα  απολογισμό για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα» μίλησε για πρώτη φορά φέτος σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν άφησε κανένα τηλεοπτικό πρόσωπο ασχολίαστο.

Ράδιο Αρβύλα – Γρηγόρης Αρναούτογλου και Λάκης Λαζόπουλος

«Οι Ράδιο Αρβύλα ήταν το τηλεοπτικό μαργαριτάρι…κάθε εκπομπή τους ήταν καλύτερη από την προηγούμενη τους», τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή τηλεκριτικός ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κριτική που δέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον Αντώνη Κανάκη λέγοντας: «Ο Γρηγόρης έκανε κάποια λάθη που χρεώθηκε πολύ παραπάνω από ότι έπρεπε».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη άσκησε  σκληρή κριτική στον Λάκη Λαζόπουλο και στο φετινό «Αλ Τσαντίρι» τονίζοντας ότι: «Δεν κάνει σάτιρα, κάνει προπαγάνδα ο Λάκης Λαζόπουλος. Είναι στους ηττημένους της χρονιάς».

Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έχει την καλύτερη άποψη για τις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου τόσο για τα πρόσωπα όσο και για το περιεχόμενο. 

«Είναι αξιοπρεπής η προσπάθεια που κάνει το ζευγάρι Καραβάτου – Κατσούλη», τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος ενώ για την Μαρία Μπεκατώρου τόνισε: «Η Μαρία είναι πολύ καλή στην δουλειά της και βγάζει τον εαυτό της, που είναι πολύ καλό παιδί».

Τέλος αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν την έχει πείσει ακόμα ως τηλεοπτική παρουσία. «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει κάτι να με πείσει…δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια».

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια κατηγορία μόνη της»

Η φετινή τηλεοπτική ανασκόπηση συνεχίστηκε από την Αφροδίτη Γραμμέλη στα καθημερινά πρωινά αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη, Ρούλα Κορομηλά, Ναταλία Γερμανού, Πέτρο Πολυχρονίδη και άλλους τηλεοπτικούς αστέρες.

Για τον γνωστό παρουσιαστή του ΑΝΤ1 η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύεται αλλά είναι και αντικείμενο μίσους από άντρες και γυναίκες».

Η τηλεκριτικός θεωρεί ότι η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για την Ελένη Μενεγάκη καθώς είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια κατηγορία μόνη της. Την Ελένη την έχω χαρακτηρίσει την ομορφότερη πραγματευτού. Ξαφνικά έγινε πλασιέ».

Ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την Ρούλα Κορομηλά και την αποχώρηση από το EPSILON TV.  «Ήταν τεράστιο λάθος της Ρούλας Κορομηλά που ξαναέκανε το ”Μπράβο”. Ήταν μια κακή αντιγραφή του παρελθόντος». 

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στη Ζήνα Κουτσελίνη για την τηλεοπτική χρονιά αλλά και τι λέει για τον κάθε παρουσιαστή ξεχωριστά.

Γιατί θεωρεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει σημαντικό πρόβλημα με τα ελληνικά της; Γιατί θα άφηνε ”μετεξεταστέα” την Ελένη Τσολάκη; Ποια παρουσιάστρια ντύνεται σαν 16χρονη; Και ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο δεν έχει πρωταγωνιστική φιγούρα;

Δείτε όλες τις απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr