search-button
cross-out

Δήμος Βερύκιος: Τα “καρφιά” για τον Alpha “Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτή την περιφρόνηση”

Δήμος Βερύκιος: Τα “καρφιά”  για τον Alpha “Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτή την περιφρόνηση”

Ο δημοσιογράφος αποκαλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους του καναλιού σχετικές με το μέλλον του στην εκπομπή- Όπως τόνισε, δέχτηκε περιφρόνηση από τις «καθεστωτικές δυνάμεις του Alpha» και τα δυόμισι χρόνια που βρίσκεται στο «Happy Day» δεν πήρε δεκάρα τσακιστή

Ερωτηματικά για το μέλλον του στην εκπομπή «Happy Day» άφησε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Πέμπτης. Με αφορμή την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στον Alpha, ο δημοσιογράφος τόνισε:

«Πάντα ένας οργανισμός πρέπει να δίνει χώρο στη μεταμέλεια. Άλλωστε και εγώ προσωπικά έιμαι του δόγματος τόπο στα νιάτα. Τα γέρικα τα άλογα τα σκοτώνουν. Τους δίνουν τη δυνατότητα μέσα από ένα ειδικό ντοπάρισμα να κάνουν τη μέγιστη απόδοση…Το ζητούμενο είναι ο καθένας μας να καταλαβαίνει το ειδικό βάρος που έχει κάθε φορά. Να ξέρει πότε να αποσύρεται και πότε να ανεβαίνει επάνω στη σκηνή. Και το κυριότερο, να ξέρει πόσο ζυγίζει την κάθε φορά, ποιο είναι το ειδικό του βάρος. Η δική μου δημόσια παρέμβαση επί του θέματος, έγινε σε μία στιγμή όπου γνώριζα ότι είχαν βαλτώσει οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις για το αν θα έρθουν ή όχι στο κανάλι. Αυτές οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και συνετέλεσε και η δική μου ώθηση».

Και πρόσθεσε: «Γι αυτή την επιτυχία της συμφωνίας, νομίζω ότι πρέπει να χαιρόμαστε όλοι εδώ της μεγάλης οικογένειας του Alpha. Και κυρίως οι ”επιθετικοί” της ομάδας, που είναι πιστοί στη φανέλα και όχι παραδόπιστοι στο χρήμα. Γιατί η περίπτωση αυτή δείχνει ότι δεν είναι το παν το χρήμα. Τα υλικά μέσα έρχονται και παρέρχονται. Και με αφορμή αυτό, έρχομαι στα προσωπικά μου. Εγώ εδώ μαζί σας πέρασα καλά. Πέρασα καλά τα δύομισι αυτά χρόνια. Και μου δώσατε δύναμη να κάνω τη δική μου ψυχοθεραπεία, όχι στα πρωινά, αλλά μετά όταν κλείνουν οι κάμερες. Που πέφτω με τα μούτρα στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Στο γυρίζοντας και μυρίζοντας. Αυτό είναι το δόγμα το δικό μου. Για τη συλλογή της ”ψαριάς”…»

«.. Όμως δεν μπορώ  να μην πω για αυτό το ραδιοτηλεοπτικό πείραμα, το οποίο ήταν ιδέα του Κοντομηνά. Άργησε να εκτελεστεί το πείραμα. Ένα πείραμα που ο κόσμος το αγκάλιασε.Ήταν μία επιτυχημένη συνταγή. Αυτή η συνταγή ήταν από έναν έμπορο, που ξέρει να πουλάει, τον Κοντομηνά. Δεν ήταν από τους τεχνοκράτες του σταθμού. Από αυτούς που πληρώνονται για να φτιάχνουν πετυχημένες συνταγές. Του δόθηκε όμως η ευκαιρία του Κοντομηνά να κάνει πράξη ένα επιχειρηματικό του όνειρο όταν ένα αυγουστιάτικο απόγευμα, εν πλω, έστηναν με τη Ζήνα Κουτσελίνη, την πρωινή ζώνη. Εκεί έπεσε το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Δεν θα πω αν υπήρχαν αντιρρήσεις. Ήταν μία εύστοχη πρόταση»

«Γιατί μιλάς για το παρελθόν;», τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μιλάω για το παρελθόν γιατί εγώ αυτά τα δύομισι χρόνια δεν ζήτησα δεκάρα τσακιστή. Το έκανα με την καρδιά μου. Κατέθεσα τα σωθικά μου! Σεβόμουν τον απλό κόσμο…Αυτό το αγκάλιασμα του κόσμου δεν το βλέπουν οι καθεστωτικές δυνάμεις που βρίσκονται μέσα στο κανάλι. Δεν υπήρξε ούτε μία ηθική κίνηση από τον μηχανισμό του σταθμού. Έχοντας  εσάς μαζί μου και τον κόσμο όλο, έχοντας τον Κοντομηνά, είχα όλον τον απέναντι μηχανισμό απέναντι μου με μία περιφρόνηση. Και ξέρω τι λέω. Αυτό φάνηκε μέσα από τον μηχανισμό του σταθμού που δούλευε στα social media. Κάνω τον μαμάκα, δεν είμαι μαμάκας. Πιστεύω ότι αυτή η περιφρόνηση δεν ήταν στο πρόσωπό μου, ήταν στο πρόσωπο της ιδιοκτησίας. Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να μπαίνω εμπόδιο. 

Και θα σας αποκαλύψω ότι έχω καταθέσει πρόταση στη διεύθυνση και όχι στον Κοντομηνά. Και τα λέω αυτά γιατί ο Κοντομηνάς δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν μας ακούει και δεν θέλω άλλες φορτίσεις. Βρίσκομαι αυτές τις ημέρες σε μία συζήτηση με τον διεύθυνοντα σύμβουλο του σταθμού. Και είναι δύσκολη διαβούλευση μαζί του γιατί έχει μία τριπλή ιδιότητα, του απόμακρου CEO, του γιατρού – με ψυχιατρικές γνώσεις- και του εξομολογητή με την ιδιότητα του ιερέα. Δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε κάπου. Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα, να έχουμε καταλήξει. Όποια και αν είναι η απόφαση που θα πάρουμε από κοινού, εγώ τον Κοντομηνά- όσο στέκεται στο σανίδι και στα πόδια του – δεν θα τον εγκαταλείψω γιατί δεν εγκαταλείπω τους ανθρώπους. Θα μεριάσω όμως για να δουλέψει το σύστημα και να μην νιώθω περιφρόνηση. Μπορεί στην πρωινή παρέα να βρεθεί μία φόρμουλα, να είμαι μαζί σας, λίγες ημέρες της εβδομάδας, μέσω δορυφόρου από τα ξένα. ΄Η μπορεί να πάω στην Κύπρο. Αυτή η περιφρόνηση που ένιωσα αυτά τα δυόμισι χρόνια, όταν εμείς εδώ πέρα κάναμε ένα τέτοιο άλμα στην ενημέρωση, δεν  μπορώ να την ανεχτώ! Δεν τους ζήτησα υλικά αγαθά. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα. Δεν έχει να με σένα, με την Παλιαλέξη, έχει να κάνει με ηθικές πλευρές μίας επαγγελματικής σχέσης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα της εκπομπής χωρίς τον Δήμο Βερύκιο.

«Έλα μωρέ τώρα! Ουδείς αναντικατάστατος!», της απάντησε ο δημοσιογράφος

Τότε η Σταματίνα είπε: «Δεν ξέρω αν ο Φουρλεμάδης (διευθύνων σύμβουλος του Alpha) μας ακούει, αλλά αν στην πρόταση του (Βερύκιου) δεν συμπεριλαμβάνεται η καθημερινή του παρουσία, να μην τη σύζητήσετε και να μην τη δεχτείτε!»

 

«Δεν το επιτρέπω»

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε απευθυνόμενη στον Δήμο Βερύκιο: «Το όποιο προσωπικό πρόβλημα έχεις, λύσ’το. Ενήλικας είσαι, μεγάλος άνθρωπος είσαι. Δεν θα θυσιάσεις αυτό που έχουμε χτίσει για κανέναν. Δεν το επιτρέπω εγώ!»

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr