search-button
cross-out

Σπύρος Χαριτάτος: Το αινιγματικό μήνυμά του για το μέλλον του στον Alpha

Σπύρος Χαριτάτος: Το αινιγματικό μήνυμά του για το μέλλον του στον Alpha

Οι ανακατατάξεις και η αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών για το μέλλον των τηλεοπτικών καναλιών, σίγουρα κάνει πρόσωπα της τηλεόρασης να μην γνωρίζουν τον επαγγελματικό δρόμο, που θα ακολουθήσουν για τη νέα σεζόν.

Οι ανακοινώσεις για ανανεώσεις τηλεοπτικών προσώπων, είναι άλλωστε από τα θέματα των ημερών, με τις ευχάριστες εκπλήξεις να μην λείπουν. Ο Σπύρος Χαριτάτος βρίσκεται στο δυναμικό του Alpha τα τελευταία χρόνια και μέσα από ενημερωτικές κυρίως εκπομπές, δίνει το στίγμα του. Φέτος τον είδαμε στην εκπομπή «Ανειδίκευτος εργάτης».

Στην τελευταία του συνέντευξη λοιπόν, έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στο επαγγελματικό του μέλλον στο κανάλι της Κάντζας.

«Ο απολογισμός μου είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εικονολήπτες, ηχολήπτες και μοντέρ, που παθιάστηκαν, πίστεψαν, άντεξαν και απέδωσαν, και σε όλους αυτούς που εκτίμησαν το διαφορετικό. Σε ότι με φορά, διαρκώς μαθαίνω… και συνεχίζω», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ρωτήθηκε σχετικά με την εκπομπή του «Ανειδίκευτος εργάτης», αλλά και το αν θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στον Alpha. Η απάντηση του δημοσιογράφου, ήταν ελαφρώς αινιγματική. «Ο “Ανειδίκευτος εργάτης” είναι ένα εγχείρημα που έχει μέλλον. Επίσης, η δημοσιογραφική και τηλεοπτική εμπειρία μου εκτιμώ ότι μπορεί να προσφέρει θετικά σε όποιον θελήσει να την αξιοποιήσει περαιτέρω», επεσήμανε στο ένθετο “tv KOUS KOUS” και τη Μάρτζυ Λαζάρου.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr