search-button
cross-out

Η αποκάλυψη του Βερύκιου: Ο Κοντομηνάς δεν έπαιρνε τηλέφωνο τη Μενεγάκη, αλλά… τον Μάκη Παντζόπουλο μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες! (Video)

Η αποκάλυψη του Βερύκιου: Ο Κοντομηνάς δεν έπαιρνε τηλέφωνο τη Μενεγάκη, αλλά… τον Μάκη Παντζόπουλο μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες! (Video)

Ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν χθες καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά την ξαφνική εισβολή του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, στην “Ελένη”, ο Δήμος Βερύκιος έκανε μία ακόμη αποκάλυψη που προκάλεσε αμηχανία στην παρουσιάστρια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως ενώ ο πρόεδρος του Alpha ήθελε να τηλεφωνήσει στην Ελένη, μετά τη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες, δεν το έκανε, καθώς είχε… ανάδρομο και αντ’ αυτού τηλεφωνούσε στον Μάκη Παντζόπουλο!

«Έλεγε ο καημένος “Μάκη, πάρε το Ελενάκι και πες της μην ανησυχεί! Αλλά έχει ανάδρομο και δεν θέλω να την πάρω στο τηλέφωνο”…» είπε ο Δήμος Βερύκιος, ενώ αποκάλυψε και πως ο Μάκης Παντζόπουλος, όταν τον πήρε βρισκόταν στην Άνδρο!

Η Ελένη Μενεγάκη, αν και εμφανώς αμήχανη, το επιβεβαίωσε λέγοντας «Τώρα, μέσα στην πλάκα, να πω ότι αλήθεια λέει! Γιατί εγώ πραγματικά ένα μήνα τώρα δεν έχω μιλήσει μαζί του, καθόλου… Ήθελα να μείνω μακριά, να κάνει ο άνθρωπος ό,τι θέλει να κάνει και όταν θέλει κάτι να πει με χαρά να το ακούσουμε! Η αλήθεια είναι ότι όντως πήρε τον Μάκη!».

Δείτε το απόσπασμα…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr