search-button
cross-out

Κλέων Γρηγοριάδης: “Απορώ με το θράσος των ιδιοκτητών του Mega, αλήθεια δεν ντρέπονται;”

Κλέων Γρηγοριάδης: “Απορώ με το θράσος των ιδιοκτητών του Mega, αλήθεια δεν ντρέπονται;”

Ο Κλέων Γρηγοριάδης μίλησε στο aixmi.gr και στην Μαρκέλλα Σαράϊχα για όλα!

 Να αλλάξουμε θέμα και να σας πάω στο τηλεοπτικό τοπίο. Ήσασταν από τους ηθοποιούς που εργαστήκατε για λογαριασμό του Mega. Πώς βλέπετε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κανάλι τους  τελευταίους μήνες.

Απορώ με το θράσος των ιδιοκτητών του Mega, αλήθεια δεν ντρέπονται; Βγάζουν αυτά τα σποτάκια εδώ και τόσους μήνες σα να μιλάνε σε κωφούς, τυφλούς ή σε τελείους άσχετους. Το Mega κόλλησε σε ένα γενικό κλίμα, που πήγε να πει ότι το έθιξε η κυβέρνηση. Το Mega φυσικά το έχουν θίξει μόνο οι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι έπρεπε να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εδώ και χρόνια, χρωστάνε εκατομμύρια σε τράπεζες που τελείως χαριστικά τους έχουν δανείσει.

Είναι απλήρωτοι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί και είναι φίλοι μου. Είναι με έναντι, χρόνια τώρα, και τελείως απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες και το λειτουργούν κουμμουνιστικά σαν κολεκτίβα, αλλά αυτοί οι τρεις μεγάλοι εύποροι άνθρωποι δεν ντρέπονται καθόλου; Δε θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για μια επιχείρηση που τους έκανε δωρεάν η κότα το χρυσό αυγό, σκανδαλωδώς δωρεάν χωρίς να έχουν φορολογηθεί πραγματικά όπως γνωρίζουμε πλέον όλοι, χωρίς να έχουν νόμιμες άδειες ποτέ, είχαν μπάρμπα στην Κορώνη όταν πήραν τα κανάλια, με το έτσι θέλω, κι έχουν το θράσος να βγαίνουν και να λένε ‘’μας κλείνουν’.  

Μετά από τόσα χρόνια  κέρδη, ουσιαστικά στραγγάλισαν την επιχείρησή τους. Και από την εξουσιομανία και μισαλλοδοξία τους, μη θέλοντας ο ένας να το αφήσει στον άλλον, εμποδίζουν και οποιονδήποτε από τους τρεις, να πάρει την πρωτοβουλία να το σώσει. Είναι τόσο χασαπέμποροι.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr