search-button
cross-out

“Ράδιο Αρβύλα”: Ανακοίνωση- έκπληξη για το τηλεοπτικό τους μέλλον- «Από τον Ιανουάριο…» (Video)

“Ράδιο Αρβύλα”: Ανακοίνωση- έκπληξη για το τηλεοπτικό τους μέλλον- «Από τον Ιανουάριο…» (Video)

Η τελευταία εκπομπή του “Ράδιο Αρβύλα” για το 2016 προβλήθηκε χθες και ο Αντώνης Κανάκης, στο κλείσιμο της εκπομπής, έκανε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες.

«Είναι η τελευταία εκπομπή για το 2016 του “Ράδιο Αρβύλα” και σας είπαμε ότι έχουμε μια ανακοίνωση να κάνουμε σχετικά με το “Ράδιο Αρβύλα”… Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο από την αρχή αυτής της σεζόν, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που οι άνθρωποι είναι πιο… υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε «Είχαμε πάρει μία απόφαση γιατί έτσι νιώθουμε πλέον ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… Θα υπάρχει μια τροποποίηση, όχι πιο συχνή, πάντως… Το αντίθετο. Καταρχήν να διευκρινίσουμε για να μην ακούνε οι άνθρωποι άδικα τα παράπονά σας ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1 αυτό. Αντιλαμβάνεστε ότι ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να είχε “Ράδιο Αρβύλα” θα ήταν χαρά τους, αντιθέτως μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι όλη αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουν λίγο την συχνότητα… Επίσης, μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτή την αποδοχή, με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα… Οπότε όταν θα επιστρέψουμε, τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μία ή δύο φορές το μήνα, αυτό ακόμα και εμείς οι ίδιοι δεν το έχουμε αποφασίσει 100%. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει… Και ίσως δημιουργήσουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο, ούτε τελεσίδικο…».

Δείτε το απόσπασμα…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr