search-button
cross-out

Η Κατερίνα Γκαγκάκη διευθύντρια στην Ακαδημία του “Star Academy”- Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon

Η Κατερίνα Γκαγκάκη διευθύντρια στην Ακαδημία του “Star Academy”- Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon

Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι η διευθύντρια της Ακαδημίας στο νέο reality και talent show του Epsilon “Star Academy”, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου.

Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για την Κατερίνα Γκαγκάκη «H έμπειρη επικοινωνιολόγος που στο παρελθόν είχε συμμετοχή με την ιδιότητά της σε διαφορετικά τηλεοπτικά formats, στο νέο της καθοριστικό ρόλο θα είναι η επικεφαλής της σχολής όπου θα διαμένουν και θα σπουδάζουν οι 16 συμμετέχοντες της μουσικής ακαδημίας.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι αυτή που θα έχει την ευθύνη όλων όσων συμβαίνουν στη «Ακαδημία», θα συντονίζει και θα επιβλέπει την πορεία και την εξέλιξη των σπουδαστών, θα στηρίζει τις σχέσεις τους με τους καθηγητές και θα επιβλέπει το καθημερινό πρόγραμμα τους κατά τη διάρκεια της πολύμηνης διαμονής τους στο νέο τους σπίτι.

Επιπλέον, θα ανακοινώνει τους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση κάθε εβδομάδα, αφού αυτοί αποφασιστούν από τους καθηγητές».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr