search-button
cross-out

Έσβησε τα κεράκια της τούρτας της στον αέρα της εκπομπής της η Ζήνα Κουτσελίνη- Η συγκίνηση και το “ευχαριστώ” της (Video)

Έσβησε τα κεράκια της τούρτας της στον αέρα της εκπομπής της η Ζήνα Κουτσελίνη- Η συγκίνηση και το “ευχαριστώ” της (Video)

Τα γενέθλιά της είχε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη και τα γιόρτασε στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, παρέα με τους αγαπημένους της συνεργάτες και τους καλούς της φίλους, Γιώργο Παπαδάκη και Κώστα Γιαννόπουλο.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας μπήκαν στο πλατό, με την εντυπωσιακή τούρτα, το δώρο τους και μπουκέτα με λουλούδια.

Η Ζήνα αφού έσβησε τα κεράκια, ευχαρίστησε όλους θερμά, ενώ είπε, εμφανώς συγκινημένη, «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν τηλεοπτικό σταθμό που επέμενε για να γίνω εγώ παρουσιάστρια… Εγώ δεν το πίστευα τόσο, εκείνοι το πίστευαν πολύ περισσότερο από εμένα… Έχω νιώσει ζεστασιά, αγάπη, θαλπωρή, έχω πολύ δυνατούς συνεργάτες… Είπα στην αρχή ότι η ζωή μας φέρνει αυτά που αξίζουμε… Ίσως σε ένα κλείσιμο κύκλου επαγγελματικού, μου έφερε τα καλύτερα…». 

Δείτε το απόσπασμα…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr