search-button
cross-out

Είναι επίσημο- Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου στη νέα πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Είναι επίσημο- Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου στη νέα πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά δίδυμα πρόκειται να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Βασίλη Λυριτζή, με τον πρώτο να παραμένει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, πλαισιωμένος από νέα συμπαρουσιάστρια.

Πρόκειται για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου, που το καλοκαίρι αντικατέστησε την Άννα Μπουσδούκου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ «Πρεμιέρα για τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της ημέρας από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί στον ΣΚΑΪ. Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό το μαθαίνετε «Σήμερα». Το νέο ξεκίνημα της ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου μας μεταφέρουν όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν. Η νέα πρωινή συνήθεια στον ΣΚΑΪ, «Σήμερα» από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr