search-button
cross-out

Aλέξης Κωστάλας: To άγνωστο περιστατικό στο Τορίνο που τον έκανε να πει “ναι” στο DWTS

Aλέξης Κωστάλας: To άγνωστο περιστατικό στο Τορίνο που τον έκανε να πει “ναι” στο DWTS

O Aλέξης Κωστάλας σε συνέντευξη του στο oneman.gr αποκάλυψε το παρασκήνο της συμμετοχής του ως κριτής στο Dancing with the stars.

“Δε σκέφτηκα καν το lifestyle. Μου το είχε προτείνει ο Τζώνης Καλημέρης. Του απάντησα, πλάκα μου κάνεις. Δεν είχα σχέση με την ιδιωτική τηλεόραση, ευχαριστημένος ήμουν στην ΕΡΤ, δε με απασχόλησε ποτέ η σκέψη να πάω στην ιδιωτική τηλεόραση. Δεν τον πίστεψα τον Τζώνη. Με διαβεβαίωσε ότι μου μιλούσε σοβαρά. Με κάλεσαν στο τηλέφωνο από την παραγωγή, ο κύριος Κρύος, μου άρεσε ο τρόπος του. Χωρίς φρου φρου, αντρίκεια. Συναντηθήκαμε και είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς για να πω ναι, διότι, πρώτα από όλα, δεν ήξερα αν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό που ήθελαν από μένα. Αυτό με έκανε να διστάζω.

Γνώρισα για πρώτη φορά τον κύριο Λάτσιο, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ένιωσα πολύ ωραία μαζί του, πραγματικά, με κέρδισε, αλλά είχα πάλι τους ενδοιασμούς μου. Θυμάμαι ότι τότε έφυγα για το Τορίνο, που ήταν το Παγκόσμιο του καλλιτεχνικού πατινάζ. Ήταν μέρα Τρίτη, Κυριακή άρχιζε η εκπομπή και δεν είχα πει ακόμα το ναι, περίμεναν από εμένα για να ανακοινώσουν την κριτική επιτροπή. Δεν ήξερα τι να αποφασίσω, ένιωθα άσχημα, διότι μπορεί να νόμιζαν ότι έκανα τη βεντέτα. Περπατούσα στο Τορίνο, μεσημέρι, το απόγευμα είχα το σύντομο των ζευγαριών. Αφηρημένος έφτασα στην άκρη του πεζοδρομίου, δεν το βλέπω, πέφτω. Πρόλαβα να γυρίσω στο πλάι για να μην πέσω με τη μούρη. Και καθώς πέφτω, νιώθω μία ρόδα αυτοκινήτου να περνάει και να αγγίζει τα λίγα μαλλιά που έχω στο κεφάλι μου. Ακούω να φρενάρει, ένα φορτηγό σταμάτησε, σηκώνομαι, ζητάω συγγνώμη από τον οδηγό, διότι εγώ έφταιγα. Μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι για ένα δύο εκατοστά η ρόδα θα μου είχε κάνει το κεφάλι λιώμα. Και παίρνω τηλέφωνο τον Λάτσιο και του λέω, είμαι μέσα’. Και δεν το έχω μετανιώσει”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr