search-button
cross-out

Η στήριξη της Μενεγάκη στον Μαραντίνη προκάλεσε την αντίδραση του Παπανώτα: Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι

Η στήριξη της Μενεγάκη στον Μαραντίνη προκάλεσε την αντίδραση του Παπανώτα:  Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι

Τέλος δεν φαίνεται να έχει η διαμάχη που ξέσπασε μετά τα σχόλια του “Happy Day” για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Τα όσα ειπώθηκαν σχολίασε η ομάδα του Πρωινού-προκαλώντας την αντίδραση του Happy Day-, ο Παύλος Σταματόπουλος,η Σίσσυ Χρηστίδου, ο σύζυγος της Θοδωρής Μαραντίνης αλλά και η Ελένη Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως κρατάει από όλα την στάση του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος στήριξε την γυναίκα του και είπε μπράβο στη Σίσσυ για τον άντρα της.

Αυτή η αντίδραση της Ελένης φαίνεται πως στενοχώρησε τον Δημήτρη ο οποίος σήμερα στο Happy Day είπε:

“Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει «άντρες», «δημοσιογράφους» και «ανθρώπους». Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν…”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr