search-button
cross-out

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο λόγος που έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από τη “Μουρμούρα” και τι του είπε για την Κλέλια Ρένεση

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο λόγος που έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από τη “Μουρμούρα” και τι του είπε για την Κλέλια Ρένεση

Συνέντευξη στο  στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και στον Γιάννη Πουλόπουλο, έδωσε ο πρωταγωνιστής της “Μουρμούρας”, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τη σειρά, αλλά και για την προσθήκη της Κλέλιας Ρένεση.

Γιατί αποχώρησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Η Δάφνη δεν ήθελε να συνεχίσει και το είχε δηλώσει. Είχε πει δηλαδή ότι δεν θα αισθανόταν δημιουργική, και είναι απολύτως λογικό να κουραστεί κάποιος ύστερα από πέντε χρόνια.

Έχετε επικοινωνήσει μαζί της μετά το τέλος των γυρισμάτων;

Ναι, μιλήσαμε. Μου είπε ότι έχει δει τη σειρά, χαίρεται πολύ την Κλέλια Ρένεση και μου έδωσε τις ευχές της για καλή συνέχεια.

Όλο το καλοκαίρι μαθαίναμε ότι υπήρχαν διάφορες υποψήφιες για τον ρόλο της Καίτης. Πώς καταλήξατε στην Κλέλια Ρένεση;

Όταν παίζουν ουσιαστικά μόνο δύο άνθρωποι, είναι απαραίτητο να έχουν χημεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε κάποια δοκιμαστικά με τις τέσσερις πέντε υποψήφιες. Η Κλέλια έδεσε μαζί μου περισσότερο και ήταν κάτι που ένιωσα από την πρώτη στιγμή. Και η ίδια αυτό που λέει για εμένα είναι ότι είναι σαν να με ξέρει χρόνια, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν και ούτε είχαμε ξανασυνεργαστεί.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr