search-button
cross-out

Γιάννης Μπέζος: Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω και τους φέρνω σε μένα!

Γιάννης Μπέζος: Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω και τους φέρνω σε μένα!

Σε συνέντευξη του στο “7 Μέρες T” ο Γιάννης Μπέζος μίλησε  για  τους ρόλους που υποδύεται στις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο ρόλο του Ανδρέα που σας κίνησε το ενδιαφέρον;
Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος της βιοπάλης, ο οποίος ζει στην επαρχία. Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Δεν δίνω και μεγάλη σημασία στο ρόλο. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω και τους φέρνω σε μένα. Γιατί οι θεατές παρακολουθούν τους ηθοποιούς και όχι τους ρόλους.

Άρα, το κοινό επιλέγει ηθοποιούς και όχι σειρές.
Μόνο. Και βασικά επιλέγει ανθρώπους, ούτε καν τους ηθοποιούς. Επιλέγει, δηλαδή, να παρακολουθεί την πορεία ενός ανθρώπου που έχει κάτι να του πει. Έναν άνθρωπο ο οποίος επί σειρά ετών του κρατά συντροφιά. Αυτή είναι η καταξίωση η δική μας σε βάθος χρόνου, όλα τα άλλα είναι τρίχες. Τα νούμερα, η προβολή είναι ανόητα και μέσα στο χρόνο διαλύονται. Αυτό που μένει είναι το αν σε κρατάει στην καρδιά του ο θεατής.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr