search-button
cross-out

Ο Γιάννης Μπέζος είναι μια υπέροχη περίπτωση ανθρώπου-καλλιτέχνη-συνεργάτη

Ο Γιάννης Μπέζος είναι μια υπέροχη περίπτωση ανθρώπου-καλλιτέχνη-συνεργάτη

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει χάσει την επαφή του με τη ζωή. Ο Κίμωνας είναι μια καλλιτεχνική περσόνα και όχι μάγειρας με τη στενή έννοια του όρου. Υπόσχεται σε όποιον έρθει να φάει το βράδυ πως θα βιώσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας. Η αλήθεια είναι ότι στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει καθόλου η μαγειρική, αλλά, ύστερα από την έρευνα που έκανα πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, συνειδητοποίησα για ποιο λόγο οι περισσότεροι σεφ έχουν ιδιοτροπίες μεγάλων σταρ: Είναι δημιουργοί, γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος ρόλος με γοήτευσε. Επιπλέον, το ότι παίζουμε μαζί με τον Γιάννη Μπέζο (σ.σ. υποδύεται τον πατέρα του στο σίριαλ) με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο. Ο Γιάννης Μπέζος είναι μια υπέροχη περίπτωση ανθρώπου-καλλιτέχνη-συνεργάτη. Είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, που νοιάζεται για τη δουλειά, τους συνεργάτες, δίνοντας τεράστιο χώρο στους νέους ηθοποιούς. Οπότε όλα ήταν θετικά στο να επιστρέψω στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο περιοδικό People o Φάνης Μουρατίδης.

Ο γοητευτικός ηθοποιός φέτος παίζει στην σειρά του Ant1 “Πέτα τη Φριτέζα” όπου  υποδύεται τον Κίμωνα Ορλώφ, ένα μοναχικό, ιδιότροπο σεφ, βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin. 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr