search-button
cross-out

Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega και ήμουν ο τελευταίος που κάλεσαν γιατί δεν τους άρεσαν οι άλλοι στο casting

Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega και ήμουν ο τελευταίος που κάλεσαν γιατί δεν τους άρεσαν οι άλλοι στο casting

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο  Down Town και στη Νανσυ Φαφούτη  ο  αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

“Φέτος συμπληρώνω 33 χρόνια που μαγειρεύω και ακούω πάρα πολλούς μάγειρες να λένε ότι το φαγητό είναι δημιουργία, είναι τέχνη. Εγώ όλα αυτά δεν τα πιστεύω. Και να σου πω την αλήθεια, έπειτα από 33 χρόνια έχω αρχίσει να βαριέμαι το μαγείρεμα γιατί το επάγγελμα έχει αλλάξει πολύ. Με το μαγείρεμα ασχολήθηκα κατ’ ανάγκη, δεν είχα μαγειρέψει ποτέ μέχρι τα 16, ούτε ήξερα να τρώω καλά. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γεμίσει το στομάχι μου για να βγω έξω να κάνω καμιά αλητεία, καμιά μπούρδα. Τυχαία έπεσα στο επάγγελμα, τυχαία μου άρεσε και τυχαία έκανα καριέρα στην τηλεόραση.

Από το MasterChef με βρήκαν ξεφυλλίζοντας ένα Αθηνόραμα που είχε τους Χρυσούς Σκούφους στο οποίο έκοβαν φάτσες. Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega και ήμουν ο τελευταίος που κάλεσαν γιατί δεν τους άρεσαν οι άλλοι στο casting. Και τυχαία ο κόσμος με αγάπησε, γιατί όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση δεν ήμουν το πρότυπο του τηλεοπτικού ανθρώπου. Θα μπορούσαν να πουν: “Ποιος είναι ο μαλ…ας με τα τατουάζ που βγαίνει στην τηλεόραση”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr