search-button
cross-out

To ξέσπασμα του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την Demy: ” Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι η βασίλισσα δίπλα στον βασιλιά…”

To ξέσπασμα του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την Demy: ” Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι η βασίλισσα δίπλα στον βασιλιά…”

Έντονο παρασκήνιο κρύβεται πίσω από το εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που προβλήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Όπως είχε γίνει γνωστό η Demy είχε αποχωρίσει κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε. Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο.

Η Demy είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξη που έδωσε στο People και τον Γιώργο Πράτανο, τόνισε πως δεν υπήρξε διαφωνία μεταξύ της ιδίας και της Αποστολίας Ζώη, καθώς δυσαρεστήθηκαν για διαφορετικά πράγματα.

Ο Στέφανος Κωσνταντινίδης, σχολίασε το γεγονός «Στη φωλιά των Κου Κου» και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής λέγοντας: «Πόσο ψώνιο μπορεί να είναι κάποιος. Είναι κάποιοι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση, λέγονται παραγωγοί και αποφασίζουν. Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι η βασίλισσα δίπλα στον βασιλιά, είναι δικαίωμά σου… Όμως, εκθέτεις μια εκπομπή και εκλαμβάνεται όλο αυτό αφ’ υψηλού σα να είσαι ψώνιο».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr