search-button
cross-out

Η Μπάγια Αντωνοπούλου για την αποχώρηση της από το “Καλημέρα Ελλάδα’: Επέλεξα να φύγω για τους λόγους που μαθεύτηκαν

Η Μπάγια Αντωνοπούλου για την αποχώρηση της από το “Καλημέρα Ελλάδα’: Επέλεξα να φύγω για τους λόγους που μαθεύτηκαν

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σε συνέντευξη της  στο  “Tv Kous Kous” του Ελεύθερου Τύπου και στην στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου  μίλησε για όλα.

Όταν έγινε η πρόταση για το Survivor Πανόραμα, ήταν πιο δελεαστικός ο ρόλος της κεντρικής παρουσιάστριας ή το ότι θα έκανες κάτι εντελώς διαφορετικό;

Μου άρεσε η πρόταση, ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν το ότι ήμουν φανατική του Survivor, ξενυχτούσα για να το δω, οπότε ένιωσα ότι μπορώ να μπω και να κουμπώσω σε αυτό το νέο ρόλο. Αυτό με έκανε να χαρώ περισσότερο και όχι το ότι θα ήμουν κεντρική παρουσιάστρια. Σίγουρα όμως, χαίρομαι και με τιμά το ότι ο σταθμός με επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο.

Η αποχώρησή σου από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και η λήξη της συνεργασίας σου με τον ΑΝΤ1 ήταν ένα γερό μάθημα για σένα;

Είμαι ένας άνθρωπος που κρατά πάντα τα θετικά μιας συνεργασίας, δεν έχω κανένα παράπονο από τον σταθμό, στα οκτώ χρόνια που έμεινα εκεί μου δόθηκαν ευκαιρίες. Οι σχέσεις με τον σταθμό είναι πολύ καλές. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη εκπομπή, επέλεξα να φύγω για τους λόγους που μαθεύτηκαν, γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό και αυτό μου αρέσει.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr