search-button
cross-out

O λόγος που ο Ζαχίρ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Ρώμη και η κίνηση του “θείου Λεό” που συγκίνησε!

O λόγος που ο Ζαχίρ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Ρώμη και η κίνηση του “θείου Λεό” που συγκίνησε!

Το  χθεσινό συμβούλιο με τους κριτές  στο MasterChef ξεκαθάρισε το τοπίο για τα λάθη αλλά και για όλα εκείνα, που πέτυχαν οι δύο ομάδες στην τεχνική βάση της Aegean και της OlympicAir.

Οι πέντε  μάγειρες της κόκκινης ομάδας κέρδισαν με 40 ψήφους διαφορά το πιο εντυπωσιακό ως τώρα έπαθλο του MasterChef, ένα ταξίδι στην Αιώνια Πόλη, τη Ρώμη.

Οι  πέντε παίκτες της μπλε ομάδας οδήγηθηκαν  σε αναγκαστική…προσγείωση και στη μάχη της ασυλίας.

Όμως δυστυχώς στην κόκκινη ομάδα προέκυψε ένα θέμα με  τον Ζαχίρ, ο οποίος όπως ειπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αν και η παραγωγή έκανε τα πάντα για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Ρώμη δεν τα κατάφερε,

Ο μέντορας του μάλιστα του υποσχέθηκε πως θα κρατήσουν “κάβα” το ταξίδι του και πως μόλις τακτοποιηθεί το θέμα του θα ταξιδέψουν παρέα στην ιταλική πόλη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει και αυτός, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση. Τον διαβεβαίωσε, όμως, πως μόλις λυθεί το πρόβλημα, θα τον πάρουν και θα ταξιδέψουν μαζί του στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο πάντα υπέροχος όμως Λεωνίδας φρόντισε να κάνει ένα άλλο δώρο στον Ζαχίρ.

“Να πούμε το εξής, το οποίο έχει να κάνει, Ζαχιράκο, με σένα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ότι προσπάθεια μπορούσαμε σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τα χαρτιά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο για σένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα λάβεις κι εσύ το έπαθλό σου γιατί ενδεχομένως αυτό που σκεφτήκαμε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα ταξίδι στη Ρώμη. Δηλαδή, θα σε πάρω με τη μηχανή μου και θα πάμε βόλτα να φάμε και να πιούμε”, είπε ο κριτής και μέντορας του Ζαχίρ, ενώ τόνισε στους συμπαίκτες του πως θα έπρεπε να φέρουν ένα πολύ ωραίο δώρο για τον Ζαχίρ από την Ρώμη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr