search-button
cross-out

Στα παρασκήνια του Silver Award-Οσα αποκάλυψαν οι περσινοί παίκτες

Στα παρασκήνια του Silver Award-Οσα αποκάλυψαν οι περσινοί παίκτες

Στα παρασκήνια των Silver Award του MasterChef βρέθηκαν οι «Κου Κου», όπου συνάντησαν τους συμμετέχοντες του περσινού διαγωνισμού.

Στην κάμερα μίλησε η Μάγκυ Ταμπακάκη τόσο και για την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του MasterChef Junior, όσο και για την επιστροφή της στο παιχνίδι ως μέντορας.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης αναφέρθηκε στο τρολάρισμα που έκανε με το look του, ενώ ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου «πείραξε» τον Τσίκιλη λέγοντάς του: «Νιώθω άσχημα γιατί ήρθα πρώτος στη θέση που έπρεπε να είσαι εσύ, στον εξώστη!», αναφερόμενος στην ήττα του με τον Παντελή στην πρώτη δοκιμασία του Silver Award.

Ο Σελίμ είπε πώς ο αγαπημένος του κριτής δεν είναι άλλος από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ για τις συμβουλές που έδωσαν στους νέους παίκτες μίλησε ο Σάββας Λυχανίδης.

Στον… τόπο του εγκλήματος επέστρεψε ο περσινός Έλληνας MasterChef Τιμολέων Διαμαντής. «Δεν πίστευα ότι θα το ζήσω ξανά αυτό το πράγμα». Ο σεφ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε εκτός παιχνιδιού με τη Σπυριδούλα πριν από τέσσερα χρόνια, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τον Βόλο.

Τέλος ο Χρήστος Γλωσσίδης αναφέρθηκε στο πόσο ωραίο είναι να δουλεύεις με ένα όμορφο κοριτσάκι, όπως είναι η Ασημίνα, της οποίας είναι μέντορας.

Δείτε όλα όσα είπαν στο video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr