search-button
cross-out

MasterChef:Αυτά είναι τα δυο ζευγάρια που πάνε στον τελικό του Silver Award

MasterChef:Αυτά είναι τα δυο ζευγάρια που πάνε στον τελικό του Silver Award

Xθεςε παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό της Silver Award Week στο MasterChef.

Εκεί 4 ζευγάρια  παρέμειναν  μαγειρέψαν στην κουζίνα του MasterChef.

Ήδη, μετά τις 3 μέρες που έχουν περάσει μαζί παλιοί και νέοι παίκτες, οι συνεργασίες έχουν αποδειχθεί καθοριστικές.Μαγειρέψαν μαζί, μαγειρέψαν χωριστά, με καθοδήγηση ο ένας από τον άλλον ή στον άλλον, γεύτηκαν χωρίς να βλέπουν, έκαναν αντιγραφές.

Έφτασαν λοιπόν  στην χθεσινή  4η μέρα αυτού του διαγωνισμού να γνωρίζονται πλέον αρκετά καλά και να νιώθουν ιδανικά εξοικειωμένοι μαγειρικά. 

Οι σχέσεις όμως  έπρεπε  να συσπειρωθούν αρκετά ακόμα. Η εμπιστοσύνη, που έπρεπε να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της χθεσινής δοκιμασίας, ήταν μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη στο τέλος της οποίας το καλύτερο μαγειρικά ζευγάρι είχε  ένα πλεονέκτημα χρόνου για το δεύτερο μέρος της.

Έτσι τα 4 ζευγάρια φόρεσαν μια διπλή ποδιά και κάθε ζευγάρι δουλεύε ενωμένο χρησιμοποιώντας ο κάθενας ένα χέρι και ετοιμάζοντας την πιο νόστιμη πίτσα, προκειμένου να κερδίσουν 10 επιπλέον λεπτά στην επόμενη δοκιμασία.

.Νικητές ήταν τελικά ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα.

Στο β’ μέρος της δοκιμασίας τα ζευγάρια κλήθηκαν να φτιάξουν φρέσκα ζυμαρικά, εκ των οποίων τα 2 έπρεπε να είναι υποχρεωτικά γεμιστά. Επιπλέον αυτά τα 3 ζυμαρικά έπρεπε να τα συνοδεύουν τρεις διαφορετικές σάλτσες.

Νικητές στο τέλος της δοκιμασίας ήταν ο Πάνος με τον Σελίμ και ο Χρήστος με τον Αργύρη, που πάνε στον αποψινό μεγάλο τελικό, δικεδικώντας τα 10.000 ευρώ!.

Στη δεύτερη φάση, τα τέσσερα ζευγάρια έπρεπε να φτιάξουν φρέσκα ζυμαρικά για τρία πιάτα. Τα δύο έπρεπε να είναι γεμιστά, με διαφορετική γέμιση και σάλτσα το καθένα, ενώ το τρίτο θα ήταν κάτι άλλο, ότι ήθελαν οι παίκτες, εκτός από γεμιστό.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr