search-button
cross-out

Εμπλοκή στο «Κόκκινο Δωμάτιο» του ΣΚΑΪ – Εκτός και η Βασιλική Ανδρίτσου

Εμπλοκή στο «Κόκκινο Δωμάτιο» του ΣΚΑΪ – Εκτός και η Βασιλική Ανδρίτσου

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη του σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου στον Γιάννη Πουλόπουλο και τη «Φωλιά των Κου Κου», σε θρίλερ εξελίσσεται η κωμική σειρά που θα θυμίζει το «Κόκκινο Δωμάτιο» του Mega κι αναμένεται να δούμε από την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Πέρα από τις  δηλώσεις του Δημήτρη  Αποστόλου ότι θα κινηθεί νομικά αν η σειρά βγει στον «αέρα» χωρίς τη συγκατάθεσή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του Γιάννη Πουλόπουλου στη “Φωλιά των Κου Κου” έχουμε μία ακόμα εμπλοκή. Αυτή δεν είναι άλλη από την άρνηση της Βασιλικής Ανδρίτσου που είχε έναν από τους κεντρικούς ρόλους στο «Κόκκινο Δωμάτιο», αυτόν της «Μάρως», να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας για το κανάλι του Φαλήρου.

Η Βασιλική Ανδρίτσου όντως είχε κάνει επαφές με τον ΣΚΑΪ για τη σειρά, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός δεν τα βρήκε με το κανάλι για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ήταν και οι οικογενειακές της υποχρεώσεις, αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr