search-button
cross-out

O Δημήτρης Ουγγαρέζος στο entertv.gr: Η μια και μοναδική μαύρη σελίδα στην 13χρονη τηλεοπτική μου πορεία είναι το σοβαρό περιστατικό με τον Σεφερλή

O Δημήτρης Ουγγαρέζος στο entertv.gr: Η  μια και μοναδική μαύρη σελίδα στην 13χρονη τηλεοπτική μου πορεία είναι το σοβαρό περιστατικό με τον Σεφερλή

Δεν κάνει εκπτώσεις στην άποψη του! Μιλάει πάντα με επιχειρήματα, παρότι κάποιες φορές παρεξηγείται και δημιουργεί αντιδράσεις! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διανύει την καλύτερη περίοδο επαγγελματικά στο “Πρωινό”, ενώ για πρώτη φορά δηλώνει μετανιωμένος για το σχόλιο που έκανε για την Ζήνα Κουτσελινη παλιότερα! Μαύρη σελίδα χαρακτηρίζει την παρεξήγηση του με τον Μάρκο Σεφερλή…

Στον Γιώργο Κουτσουρλή

Δημήτρη, ολοκληρώνεται σιγά σιγά η φετινή  τηλεοπτική σεζόν για το «Πρωινό». Σε βρίσκει γεμάτο επαγγελματικά;

Γενικότερα, ως τηλεοπτική σεζόν, τολμώ να πω οτι ζούμε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο. Βιώνουμε την αποδόμηση των reality, που είχαν φέρει έντονους τηλεοπτικούς κραδασμούς, λόγω τηλεθέασης, καθώς επηρεάστηκαν τηλεοπτικά προγράμματα, τα οποία είχαν κερδίσει έδαφος  μέχρι πρότινως, όπως talk shows, Eurovision, Champions League. Θεωρώ οτι οι τηλεθεατές έχουν άναγκη απο νέα «άκαφτα» τηλεοπτικά πρόσωπα, πάντοτε βέβαια υπο την καθοδήγηση παλιότερων αγαπημένων παρουσιαστών. Όσον αφορά το «Πρωινό», θέλω να σου πω ότι νιώθω πολύ ήρεμα, οικεία, γιατί εξ’ αρχής γνώριζα την ομάδα μπροστά και πίσω απο τις κάμερες. Η Φαίη ξέρω οτι με εκτιμάει και μ’ αγαπάει όλα αυτά τα χρόνια γνωριμίας και συνεργασίας. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα! Με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη συνεργαζόμαστε πάρα πολύ όμορφα, χωρίς να έχουμε μοιράσει ρόλους. Βέβαια, δεν μπορώ να μην αναφέρω την Ελεάνα Τρυφίδου και την ομάδα της που κάνουν εξαιρετική δουλειά για το «Πρωινό» . Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και αυτό είναι υπέροχο για την εκπομπή. Φέτος, περνάω ανέλπιστα καλά, το είχα ανάγκη να ξυπνάω και να πηγαίνω με χαρά στην δουλειά μου, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Στο «Πρωινό» σού δόθηκε τηλεοπτικός χρόνος, δημιουργώντας δύο ενότητες που ξεχώρισαν, ασχέτως αν τελικά η μια ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Η Φαίη και η Ελεάνα, μού έδωσαν τον χρόνο και τον χώρο στην εκπομπή και έτσι δημιούργησα ενότητες , στο πλαίσιο της εκπομπής, χωρίς να φαίνεται οτι κάνω μια άλλη εκπομπή μέσα στο «Πρωινό». Η ενότητα «Μέχρι να ρθει η Φαίη» δεν παρουσιάζεται πλέον, γιατί αποφασίσαμε απο κοινού να γίνει νέα διαμόρφωση, που σημαίνει οτι δεν έχω κάμια εμμονή, ώστε να φαίνομαι ξεχωριστά, σαν να μην είμαι μέλος της ομάδας στο «Πρωινό» και βέβαια να ξεκαθαρίσω οτι κανένας απο την εκπομπή δεν ήθελε να με «θάψει».

Μέσα από την  τηλεοπτική σου στάση, είτε μέσα στην εκπομπή είτε σε συνεντεύξεις σου, διακρίνω οτι έχεις απομυθοποιήσει την τηλεόραση και την showbiz.

Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες. Χρισημοποίησα τα χρόνια παρουσίας μου στην τηλεόραση και την καθημερινή μου τριβή με αυτή, για να την απομυθοποιήσω. Σκοπός μου είναι να κάνω τηλεόραση για τον τηλεθεατή απο δω και πέρα, χωρίς όμως να υποτιμώ την ίδια την τηλεόραση, την οποία αγαπώ και προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσομαι. Θεωρώ οτι όλα αυτά τα χρόνια, κάναμε τηλεόραση «φουσκώνοντας» πρόσωπα και γεγονότα, λες και είμαστε χειρουργοί. Δεν είμαστε! Η απομυθοποίηση ήρθε για μένα, βλέποντας την τηλεόραση ως τηλεθεατής και όχι σαν συντελεστής της και αυτό για μένα είναι εξέλιξη.

Υπάρχει κάποιο σχόλιο όλα αυτά τα χρόνια που έχεις εκστομίσει, να το έχεις μετανιώσει;

Προσέχω πάρα πολύ τί λέω, παρόλο που μπορεί να φαίνεται το αντίθετο. Τα σχόλια μου είναι η απόψή μου, πάντα με επιχειρήματα. Δεν έχω σκοπό να προκαλώ, παρότι πολλές φορές είμαι καυστικός, έχοντας πάντα τα κότσια ακόμη και αν κάνω λάθος να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Θα το πω για πρώτη φορά, έχω μετανιώσει για το σχόλιο που είχα κάνει παλιότερα στην εκπομπή «Spata Live» για την Ζήνα Κουτσελίνη. Για μένα είναι μελανό σημείο στην τηλεοπτική μου παρουσία, που με στενοχωρεί κάθε φορά που το σκέφτομαι. Δεν έπρεπε να γίνει ούτε σε επίπεδο αστείου.

Η Φαίη συνήθιζε να κλωτσάει  τον Γιώργο(Λιάγκα), σε τυχόν σχόλια που δεν της άρεσαν, εν ώρα εκπομπής. Συμβαίνει και με εσένα?

(γέλια) Ναι έχει συμβεί να με κλωτσήσει και να με σκουντήξει η Φαίη, για σχόλια που έχω κάνει στην εκπομπή, γιατί υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας. Επειδή, το «Πρωινό» απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και μαμάδες, προσπαθώ να μην ξεπερνώ την κόκκινη γραμμή με τα σχόλια και τα αστεία μου.  

Ο Γιώργος Λιάγκας σού λείπει ως συνεργάτης;

Μου λείπει πάρα πολύ ο Γιώργος ως συνεργάτης και από την τηλεόραση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και αισθητική για την τηλεόραση. Μπορεί κατα καιρούς να έχει υπερβάλει απο την μεριά του με τα λεγόμενά του, όμως, αυτό απορρέει για την αγάπη του για την τηλεόραση και τον τηλεθεατή. Ο Γιώργος είναι σαν μικρό παιδί, αν τον τσιγκλίσεις, θα αντιδράσει. Δεν θέλει να χάνει, είναι πρωταθλητής! Για μένα είναι μια σχολή απο μόνος του, στην παρουσίαση και στις συνεντεύξεις!

Γεγονός που μάς εξέπληξε θετικά ήταν και η στήριξη της Φαίης ανοιχτά προς τον Γιώργο για την μη αξιοποίηση του στον Ant1.

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ της Φαίης και του Γιώργου. Ο ένας θαυμάζει τον άλλο! Η συγκεκριμένη τοποθέτηση της Φαίης, απορρέει απο το γεγονός οτι η ίδια βίωσε όλα όσα είχαν συμβεί με τον Γιώργο και το κανάλι. Την έπνιξε το δίκαιο, στηρίζοντας τον άνθρωπο που θεωρούσε οτι είχε δίκαιο και σε δεύτερη μοίρα τον πρώην συζυγό της και πατέρα των παιδιών της.

Έχει αντιδράσει κάποιος καλεσμένος με ερώτηση που έκανε η τηλεοπτική σου «γιαγιά» και σου είπε να την «κόψεις»;

Ναι έχει συμβεί, σεβόμενος την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εχω να σου πω οτι έχω «κόψει» και εγώ δύο γυναίκες, που ήρθαν καλεσμένες, οι οποίες  δεν είχαν καταλάβει καθόλου το συγκεκριμένο concept. Δεν σωζόταν τίποτα ούτε και στο μοντάζ.

Ταιριάζει η φράση «η τρίχα έγινε τριχιά» στο περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή;

Ήταν ένα σοβαρό και χοντρό περιστατικό, το οποίο έχω ακόμη στο μυαλό και στην καρδιά μου.  Είναι η μια και μοναδική μαύρη σελίδα στην 13χρονη τηλεοπτική μου πορεία. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ίδιο τον Μάρκο, τον εκτιμώ πολύ, ως επαγγελματία. Θεωρώ οτι είναι one of the kind στο θέατρο και όποιος τον κρίνει θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσει τις παραστάσεις του. Ήταν μια άτυχη στιγμή την οποία δεν μπορώ σίγουρα να  ξεχάσω. Μακάρι πολύ σύντομα να πάω να τον δω πάλι στο θέατρο γιατί ήμουν φανατικός θαυμαστής του.

Η πρώτη σου σκέψη όταν ακούς το όνομα:

  • Ελένη Μενεγάκη: Σημείο Αναφοράς
  • Ελεονώρα Μελέτη: Αγωνίστρια, μέχρι το τελευταίο λεπτό εκπομπής
  • Μαρία Μπεκατώρου: Η «οικιακή» μας παρουσιάστρια
  • Κατερίνα Καινούργιου: Σήριαλ με σεζόν κάθε χρόνο. Την αγαπώ ακόμη και για τα ελατώματά της
  • Νίκος Μουτσινάς: Μαργαριτάρι σε στρύδι. Είναι χαρισματικός

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr