search-button
cross-out

Το ξέσπασμα του πατέρα της Σπυριδούλας:Σταμάτησα να διαβάζω κριτικές γιατί έχω αηδιάσει με όσα γράφονται για την κόρη μου

Το ξέσπασμα του πατέρα της Σπυριδούλας:Σταμάτησα να διαβάζω κριτικές γιατί έχω αηδιάσει με όσα γράφονται για την κόρη μου

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μια από τις παίκτριες του φετινού ΜasterChef, που όπως όλα δείχνουν είναι το πιο πετυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν.

Η παίκτρια από τον Βόλο με την συμπεριφορά της, τα σχόλια της στους συμπαίκτες της αλλά ακόμα και τον ενικό που χρησιμοποιεί όταν απεύθυνεται στους τρεις κριτές του παιχνιδιού  έχει γίνει αντικείμενο αρνητικών σχολίων πολλές φορές. ειδικά από τους χρήστες του twitter.

O πατέρας της, Λευτέρης Καραμπουτάκης μίλησε στο “Ευτυχείτε” και την υποστήριξε με σθένος, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε πατέρας.

: “Δεν έχω ακούσει την κόρη μου να μαλώνει, απλά λέει την αλήθεια. Το ότι αντιδράει σε κάποια πράγματα, είναι ο χαρακτήρας της τέτοιος. Δεν είναι επειθετική και ο χαρακτήρας της δεν είναι αυτός που βγαίνει προς τα έξω”, τόνισε.

Δείτε όλα όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr