search-button
cross-out

Ξεμπρόστιασε τη Σπυριδούλα ο Ζαχίρ: Η Σπυριδούλα όταν έμαθε ότι είμαι αγαπητός στον κόσμο άλλαξε τη συμπεριφορά της απέναντί μου

Ξεμπρόστιασε τη Σπυριδούλα ο Ζαχίρ: Η Σπυριδούλα όταν έμαθε ότι είμαι αγαπητός στον κόσμο άλλαξε τη συμπεριφορά της απέναντί μου

Μετά τη χθεσινή του αποχώρηση από το MasterChef, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν, ο Ζαχίρ, βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο παίκτης από το Αφγανιστάν που συγκίνησε τους τηλεθεατές με την ιστορία του, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το «μαύρο πρόβατο» του διαγωνισμού, τη Σπυριδούλα, την παίκτρια που έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη αυτή τη σεζόν, αποκαλύπτοντας ότι η συμπεριφορά της άλλαξε απέναντί του, όταν επέστρεψαν στο παιχνίδι οι παλιοί παίκτες. Μετά την Άλκηστις, τον Θάνο και τον Χάμπο, ήρθε η σειρά του Ζαχίρ για να σχολιάσει τη συμπεριφορά της Σπυριδούλας.

«Κάποιοι συμπαίκτες ήταν ειρωνικοί και για μένα αυτό ήταν ό,τι χειρότερο. Μαγειρικά η Σπυριδούλα ήταν πολύ δυνατή. Προσπαθούσε πάρα πολύ. Ήθελε πολύ να φτάσει ψηλά. Από την άλλη ο έντονος χαρακτήρας της χάλαγε την εικόνα της. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως ώρες-ώρες ήταν ειρωνική. Δεν ήταν τόσο κακό κορίτσι, αλλά είχε αυτή τη συμπεριφορά που χάλαγε την εικόνα της. Με την είσοδο των παλιών παικτών άλλαξε η συμπεριφορά κάποιων παικτών. Η Σπυριδούλα έγινε πιο καλή. Ένιωσα πως δεν ήταν αληθινή», δήλωσε ο Ζαχίρ.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω video


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr