search-button
cross-out

«Μου βάζω 5 στα 10!»: Όσα είπε η Τάμτα μετά τη δεύτερη πρόβα της!

«Μου βάζω 5 στα 10!»: Όσα είπε η Τάμτα μετά τη δεύτερη πρόβα της!

Στον Γιάννη Πουλόπουλο και στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Τάμτα μετά τη δεύτερη πρόβα της και την ανακοίνωση του ΡΙΚ για τα τεχνικά προβλήματα που η τραγουδίστρια αντιμετώπισε.

«Με άριστα το 10 θα πω ότι ο βαθμός ικανοποίησης μου από τη δεύτερη πρόβα είναι… 5!» είπε η εκπρόσωπος της Κύπρου. «Υπήρξαν κάποια προβλήματα, θεωρώ πως είναι λογικό, για αυτό κάνουμε τις πρόβες. Πιστεύω ότι την Τρίτη όλα θα είναι έτοιμα και καλά» τόνισε σε σχέση με την εμφάνισή της που θα δούμε στο πρώτο ημιτελικό, στις 14 Μαΐου.

Την ίδια μέρα εμφανίζεται και η Ελλάδα. Πώς της φάνηκε η πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα; «Δυστυχώς την πρόβα δεν την είδα. Είδα ένα μικρό βίντεο… θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά όμορφο αυτό που κάνουν. Εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου στην Κατερίνα και την ελληνική αποστολή γιατί το αξίζει. Φανταστικό τραγούδι και εξαιρετικό σκηνικό και παρουσίαση του κομματιού» δήλωσε στους «Κου Κου».

Δείτε το video


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr