search-button
cross-out

Οι πρώτες δήλωσεις της Κατερίνας Ντούσκα μετά την πρόκριση στον τελικό: Όταν κατέβηκα από τη σκηνή ένιωθα φανταστικά!

Οι πρώτες δήλωσεις της Κατερίνας Ντούσκα μετά την πρόκριση στον τελικό: Όταν κατέβηκα από τη σκηνή ένιωθα φανταστικά!

Η Κατερίνα Ντούσκα δήλωσε ότι ένιωθε φανταστικά όταν κατέβηκε από τη σκηνή, αλλά παράλληλα πιστεύει ότι πήγε καλά και τώρα πια θα τα πάει ακόμα καλύτερα στον τελικό.

«Ο στόχος μου ήταν να εκπροσωπήσω με έναν τρόπο έναν μουσικό χώρο που δεν προβάλλεται αρκετά. Έχουμε φωνή έχουμε όραμα. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά. Νιώθω δικαιωμένη. Έχουμε ζητήσει και άλλες αλλαγές και μας έχουν υποσχεθεί πως θα έρθουν όλα μέχρι τον τελικό. Σκηνοθετικής φύσεως αλλαγές. Χρησιμοποιώ ακουστικό ένα μήνα που είναι ο εφιάλτης του κάθε τραγουδιστή. Εγώ το ευχαριστήθηκα και ένιωσα πολύ καλά στη σκηνή. Τα καλύτερα έχω να πω για την Τάμτα».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» της μετέφερε και το μήνυμα που έγραψε για εκείνη στο Instagram, η Νατάσα Μποφίλιου τονίζοντας ότι η αισθητική και το ταλέντο αστράφτουν παντού.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανώς συγκινημένη απάντησε: «Δεν πρόλαβα να δω τι έγραψε για μένα. Δεν έχω ανοίξει ακόμα το κινητό μου. Είναι τεράστια τιμή όσα έχει γράψει. Πάντα με συγκινούν τα λόγια της».

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr