search-button
cross-out

POL: H συγκίνηση του Τζόνι για τον Πάνο Ζάρλα και η αντίδραση της Μπακοδήμου: Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπου και αν είναι…

POL: H συγκίνηση του Τζόνι για τον Πάνο Ζάρλα και η αντίδραση της Μπακοδήμου: Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπου και αν είναι…

Χαρά αλλά και συγκίνηση είχε το χθεσινό Power of Love. 

Την ώρα που η Μαρία  Μπακοδήμουανακοίνωνε τις ψήφους που πήραν από  το κοινό  τα 4 αγόρια του τελικού και είπε πως ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε τις λιγότερες ο παίκτης συγκινημένος της ζήτησε το λόγο για να ευχαριστήσει όπως είπε έναν φίλο του που τον βοήθησε πολύ στο Power of Love.

“Σου είχα πει ότι θέλω να ευχαριστήσω άλλον έναν άνθρωπο … Είναι ένας φίλος, που αφού μπήκαμε στο σπίτι, ήταν ο πρώτος που με βοήθησε και μου συμπαραστάθηκε…Οφείλω σε εκείνον όλες τις πρώτες μου συζητήσεις για όλο μου το άγχος, όλες τις πρώτες συμβουλές που πήρα από εκείνον, μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες. Αυτός ο φίλος είναι ο Πάνος Ζάρλα! Είχαμε πει πως όταν βγω θα βρεθούμε… Μιλούσαμε πολύ στην αρχή, σου είχα πει ότι ήμασταν παιδικοί φίλοι. Απλά θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπου κι αν είναι, τον αγαπάμε πολύ”, είπε συγκινημένος ο Τζόνι, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από την Μαρία αν όπςω τόνισε, την στενοχώρησε.

Δείτε το στιγμιότυπο

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr