search-button
cross-out

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Λαζόπουλου: «Αλ Τσαντίρι Νιουζ και δεν επανέρχομαι…»

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Λαζόπουλου: «Αλ Τσαντίρι Νιουζ και δεν επανέρχομαι…»

To τελευταίο “Αλ Τσαντίρι Νιούζ’ είδαμε χθες και ο  Λάκης Λαζόπουλος μας αποχαιρέτησε με συγκίνηση αλλά και “καρφιά”.

“Φτάσαμε στο τέλος! Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από τότε που ξεκίνησα αυτή την εκπομπή. Μείον  τα τρία χρόνια, όπου μπήκα σε ένα καθεστώς ας το πούμε ιδιάζουσας απαγόρευσης, δεν είναι η ώρα να μιλήσω γι’ αυτό. ..

Εκείνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι σε αυτό το Τσαντίρι ίσως εγώ να είχα περισσότερη ανάγκη από εσάς να περάσω καλά γι’ αυτό και σας ευχαριστώ πολύ που το νιώσατε και μου δώσατε αυτή τη χαρά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ευγνώμων πάντα στους ανθρώπους για ότι και αν συμβαίνει. Είμαι ευγνώμων ακόμα και στο κανάλι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία μαζί σας. Με συνείδηση επέλεξα να είμαι στο κανάλι αυτό γιατί δεν θα μου άρεσε να ξανασηκώσω το βάρος του επηρεάζειν, ας επηρεάσουν οι άλλοι, οι αντικειμενικοί.

Εγώ είμαι και θα παραμείνω υποκειμενικός. Δεν αντέχω να ζω με τόσους αντικειμενικούς γύρω μου και αποφάσισα να γίνω υποκειμενικός. Και επειδή τους στόχους μου αυτούς που είχα στο μυαλό μου από παιδί, ο θεός με βοήθησε να τους πραγματοποιήσω, μπορώ να πω ότι τα πήγα καλά. Τώρα περνάω στον τρίτο μεγαλύτερό μου στόχο, να ηρεμήσω και να δημιουργήσω αυτά που έχω καλά κρυμμένα στο μυαλό μου. Αλ Τσαντίρι Νιουζ και δεν… επανέρχομαι”.

Δείτε τα συγκινητικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου στο τελευταίο επεισόδιο του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr