search-button
cross-out

Όταν η Ελεονώρα ήρθε στον Alpha….

Όταν η Ελεονώρα ήρθε στον Alpha….

Συνέντευξη στο People έδωσε η   αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Μετά Τα Μεσάνυχτα”, Πολίνα Τόλη, η οποία ξεκίνησε τη συνεργασία της   με την Ελεονώρα Μελέτη  στο “Survivor Πανόραμα”.

“Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είχε πάει πολύ καλά και δέσαμε και εμείς ως συνεργάτες. Αυτό που πάντα μου άρεσε στην Ελεονώρα είναι η ψυχραιμία που έχει στον αέρα. Ξέρει τη δουλειά της και τι σημαίνει τηλεόραση. Όταν η Ελεονώρα ήρθε στον ALPHA, εγώ είχα ήδη την αρχισυνταξία της εκπομπής Αυτοψία, την οποία παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ. Εκείνη ζήτησε να με έχει αρχισυντάκτρια και όταν αποφασίστηκε από τον σταθμό να κάνουμε ένα late night με ανθρώπινες ιστορίες με μια πιο δημοσιογραφική χροιά είπα με χαρά το “ναι”. Από ό,τι φάνηκε, η επιλογή των καλεσμένων μάς δικαίωσε, διότι είχε απήχηση στο κοινό”.

Η πιο συγκινητική συνέντευξη

“Για μένα ήταν η συνέντευξη του πυροσβέστη Ανδρέα Δημητρίου, του πυροσβέστη που έχασε τη σύζυγο και το παιδί του στις φωτιές στο Μάτι. Ήταν μια συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου με τρομερή δύναμη ψυχής. Ήμασταν σε επικοινωνία μαζί του όλο το καλοκαίρι. Ήταν πολύ αρνητικός, διότι βίωνε τον απόλυτο πόνο.

Πήγαμε πολλές φορές στο γραφείο του δικηγόρου του και ζητήσαμε ραντεβού μαζί του για να μας γνωρίσει και να του εξηγήσουμε πως η πρόθεσή μας ήταν να αναδείξουμε μια ανθρώπινη ιστορία που αντανακλούσε ακριβώς το μέγεθος αυτής της καταστροφής. Μαζί με την Ελεονώρα συναντηθήκαμε τέσσερις φορές μαζί του και τελικά αισθάνθηκε άνετα και ασφαλής να μας μιλήσει. Αυτό το θέμα με συγκίνησε και με άγγιξε πάρα πολύ, όπως και τους τηλεθεατές. Αυτό που προσπαθήσαμε από την πρώτη ημέρα ήταν να έχουμε συνεντεύξεις από ανθρώπους που βρίσκονται στην επικαιρότητα”, αποκάλυψε.

Τι συμβαίνε στο πλατό όταν δεν γράφουν οι κάμερες

Συνήθως, η Ελεονώρα μάς κάνει πλάκα στα γυρίσματα και αυτοσαρκάζεται για το σώμα της, διότι δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είναι ένα ιδιαίτερα ακομπλεξάριστο άτομο”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr