search-button
cross-out

Ξεκίνησαν οι auditions για το “The Final Four”

Ξεκίνησαν οι auditions για το “The Final Four”

Ένας διαφορετικός μουσικός κόσμος έρχεται στον ΑΝΤ1.

Το «TheFinalFour» που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί σημειώνοντας επιδόσεις – ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης έρχεται και στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, για να ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα μουσικά talentshows.

Οι οντισιόν για την επιλογή των συμμετεχόντων έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ αναμένονται νέες ημερομηνίες για τις μεγάλες οντισιόνπου θα γίνουν στην Κύπρο αλλά καιγια μια ακόμη που θα γίνει στην Αθήνα.

Απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, το «TheFinalFour» ξεκινάει… ανάποδα! Αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα,  που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «TheFinalFour».

Ένας από «TheFinalFour» θα φτάσει μέχρι τη νίκηστο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr