Η θρυλική

Η θρυλική "Δυναστεία" επιστρέφει!

Mε ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως η Elizabeth Gillies, η Nicollette Sheridanκαι ο GrantShow, και τους χαρισματικούς σεναριογράφους-παραγωγούς StephanieSavageκαι JoshSchwartz  που έχουν υπογράψει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι σειρές GossipGirlκαι 90210, η επιστροφή της θρυλικής Δυναστείας έρχεται για να κάνει αίσθηση, έχοντας ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο της νέας «Δυναστείας» βρίσκονται και πάλι οι δύο ισχυρές οικογένειες των Carrington και των Colby, ορκισμένοι ανταγωνιστές που μάχονται για την οικονομική και κοινωνική υπεροχή.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η FallonCarrington, χαρισματική και φιλόδοξη, είναι αποφασισμένη να γίνει η νέα COOστην πολυεθνική εταιρεία ενέργειας του πατέρα της, Blake. Τα σχέδιά της ανατρέπονται αναπάντεχα, όταν μαζί με τον αδελφό της,Steven,καλούνται να συναντήσουν τον πατέρα τους. Σε αυτή τη συνάντηση εκείνος δεν θα τους ανακοινώσει κάποια επαγγελματική απόφαση, αλλά θα συστήσει στα παιδιά του την νέα γυναίκα στη ζωή του, τηνCristal.
Η αρνητική αντίδραση της Fallonαπέναντι στην επιλογή του πατέρα της δεν δείχνει να τον επηρεάζει και τελικά λειτουργεί εναντίον της. Όταν ο BlakeCarringtonαποφασίζει να ευνοήσει τη νέα του σύντροφο αντί την ίδια του την κόρη, δίνοντάς της μια θέση-κλειδί στην εταιρεία, η Fallonγια να τον εκδικηθεί αναζητά υποστήριξη από τον JeffColby, το μεγαλύτερο ανταγωνιστή του. Εντωμεταξύ, η ανιψιά της Cristal, SammyJo, φτάνει στην πόλη και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Cristalαπό το ομιχλώδες παρελθόν της κινδυνεύουν ξαφνικά να αποκαλυφθούν…

Η μυθική σειρά των 80’ς επιστρέφει ακόμα πιο συναρπαστική.

Πρωταγωνιστούν: Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay,

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

«Φως» στο θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου στην Αλόννησο-Ποιοι παραπέμπονται σε δίκη
«Φως» στο θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου στην Αλόννησο-Ποιοι παραπέμπονται σε δίκη
«Φως» στο θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου στην Αλόννησο-Ποιοι παραπέμπονται σε δίκη
Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ