search-button
cross-out

Γιώργος Λιάγκας: Η πρόταση από τον Ant1 και ο λόγος που επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΙ

Γιώργος Λιάγκας: Η πρόταση από τον Ant1 και ο λόγος που επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΙ

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε για την διετή απουσία του από την τηλεόραση αλλά και για την επιστροφή του σε αυτήν.

Στην αρχή το βίωσα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι και να μην εργάζομαι. Κι αυτό δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά κάποιων άλλων, οι οποίοι στην ουσία μου στέρησαν και το δικαίωμα να εργαστώ κάπου αλλού. Αυτή η περίοδος της “επαγγελματικής μου σιωπής” ήταν άβολη, αμήχανη. Αισθανόμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Από την άλλη, το άχαρο αυτό διάστημα είχε μια πτυχή που μόνο ευλογία μπορώ να τη χαρακτηρίσω. Πέρασα πολύ χρόνο με τα παιδιά μου και κάθε απόγευμα ήμασταν μαζί. Επιπλέον, έχοντας αποτραβηχτεί από τα τηλεοπτικά, έκανα την αυτοκριτική μου, αλλά και έναν επαναπροσδιορισμό. Αξιολόγησα ενδεχόμενα λάθη μου, τα μέτρησα και τα επεξεργάστηκα. Αυτό ήταν ξεκάθαρο όφελος».

Σου έλειψε η τηλεόραση και αυτού του είδους η επαφή με τον κόσμο;

Δεν μου έλειψε καθόλου η τηλεόραση. Ούτως ή άλλως, γνωρίζω πως κάποια στιγμή δεν θα βρίσκομαι μπροστά από τις κάμερες. Δεν έχω τη ματαιοδοξία ότι πρέπει να βρίσκομαι απαραίτητα στο γυαλί. Αυτό που μου έλειψε είναι η δημιουργία που σου προσφέρει η εργασία. Είμαι δημοσιογράφος –έχω στήσει έντυπα, εφημερίδες– και όχι ένας απλός παρουσιαστής. Στηρίζω τις εκπομπές που παρουσιάζω και συμμετέχω ενεργά στη δημιουργική ομάδα ενός πρότζεκτ. Αυτό μου έλειψε, και μάλιστα πολύ.

Υποθέτω ότι το διάστημα που ήσουν εκτός είχες πολλές προτάσεις. Η τηλεοπτική σου επιστροφή αλλά και η επόμενη μέρα στον ΣΚΑΪ είναι στρατηγικά μελετημένη;

Ειδικά μετά τα περασμένα Χριστούγεννα, είχα προτάσεις από όλα τα ιδιωτικά κανάλια για διάφορα πρότζεκτ, σε διάφορες ζώνες, από την πολύ πρωινή μέχρι τη late night ζώνη. Επίσης, δεν σου κρύβω πως είχα πρόταση και από τον ΑΝΤ1, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η τελική μου, όμως, απόφαση να πάω στον ΣΚΑΪ με βρίσκει πολύ χαρούμενο, διότι φαίνεται πως ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός επενδύει στο ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με πολύ σημαντικές σειρές και εκπομπές, αλλά και με δυνατές υπογραφές ηθοποιών, δημιουργών και παρουσιαστών. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ανανέωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη  του παρουσιαστή στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr