search-button
cross-out

Ναταλία Γερμανού: Η αντίδραση της όταν έμαθε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρόταση συνεργασίας στον Κώστα Τσουρό και στην Φωτεινή Πετρογιάννη

Ναταλία Γερμανού: Η αντίδραση της όταν έμαθε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρόταση συνεργασίας στον Κώστα Τσουρό και στην Φωτεινή Πετρογιάννη

Συνέντευξη στο  Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση συνεργασίας που είχαν δυο συνεργάτες της, ο Κώστας Τσουρός και η Φωτεινή Πετρογιάννη, προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα:

Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι ο Κώστας Τσουρός και η Φωτεινή Πετρογιάννη είχαν πρόταση για να συνεργαστούν με τον Γιώργο Λιάγκα στον Σκάι;

Πολύ περήφανη. Μία σωστή παρουσιάστρια πρέπει να χαίρεται όταν οι συνεργάτες της αποδεικνύεται ότι ήταν δυνατά χαρτιά της. Δεν είμαι κακεντρεχής, ούτε μικρόψυχη και ζηλιάρα, δεν θέλω τα δικά μου τα παιδιά να κάθονται μονίμως στα πόδια μου και να τους διαβάζω παραμύθια. Νομίζω ότι το ταλέντο μου είναι να δημιουργώ καινούργιες ομάδες.

Το συζήτησαν μαζί σου;

Ο Κώστας βέβαια. Ήρθε και μου το είπε από την πρώτη μέρα και το συζητήσαμε. Εγώ του είπα ότι είναι μία πολύ δυνατή πρόταση η οποία θα δελέαζε ακόμα κι εμένα. Εκείνος όμως μου είπε ότι το σκέφτηκε και αποφάσισε και την επόμενη χρονιά να την περάσουμε μαζί.

Η Φωτεινή τι σου είπε;

Η Φωτεινή δεν μου είπε κάτι. Δεν μου μίλησε για την πρόταση που της έγινε. Έμαθα ότι ο Γιώργος της είχε κάνει πρόταση, αλλά ίσως δεν μου το ανέφερε γιατί είχε αποφασίσει ότι θα συνέχισε να είναι δημοσιογράφος του Alpha.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr