search-button
cross-out

Η κυρία Βαρβάρα η μάνα της καρδιάς μας!

Η κυρία Βαρβάρα η μάνα της καρδιάς μας!

Την κυρία Βαρβάρα, τη μανούλα του Μάριου Παπαγεωργίου την αγαπούσα πριν τη συναντήσω. Μη με ρωτήσετε γιατί. Λένε πως τα μάτια μας μαρτυρούν την αλήθεια μας και τα δικά της κάθε φορά μου μιλούσαν στην καρδιά. Από την πρώτη στιγμή που την είδα στην εκπομπή της δαιμόνιας Αγγελικής Νικολούλη αλλά και κάθε φορά που τα μάτια μας ενώνονταν τηλεοπτικά μετά από κάθε δίκη που η κυρία Βαρβάρα περίμενε την αλήθεια για το που βρίσκεται η σορός του παιδιού της. Να το θάψει και να ηρεμήσει η ψυχή της και τα μάτια της.

Στη συνάντηση των δικών μας ματιών κράτησα τα κλάματα μου πολλές φορές. Έβλεπα τα μάτια της να προσπαθούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα  της και σταματούσαν και τα δικά μου. Με καθοδηγούσε…

Ολοκληρώνοντας αυτή τη συνέντευξη- κουβέντα που θα παρακολουθήσετε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι θα καταλάβετε γιατί όλοι αγαπήσατε αυτή τη μητέρα.

Η φράση της “δεν «έσπασε» η πίστη μου γιατί ο Θεός ξέρει τι κάνει” από τη στιγμή που την ξεστόμισε κυριαρχεί στο μυαλό μου.

Περιγράφει τις κορΪδίες που πίστεψε, τις κοινές τους στιγμές στην εργασία τους αφού δούλευαν και μαζί αλλά και την αγάπη του Μάριου στα αυτοκίνητα.

Η κυρία Βαρβάρα τον μεγάλωσε με αρχές κι ο Μάριος μέχρι που τον «εξαφάνισαν» ήταν κοντά της. Μαζί είχαν πάει και στο εξοχικό τους στο Διακοφτό όταν δεν τον ξαναείδε. Σαν μια γροθιά η κυρία Βαρβάρα, η μητέρα της και ο Μάριος ήταν πάντα μαζί.

Η κυρία Βαρβάρα είναι η μάνα που θα θέλαμε να έχουμε όλοι μας.

Ξέρει να αγαπά και να συγχωρεί

Ήθελα να της χαιδεύω συνέχεια το πρόσωπο και όσο και να σας φαίνεται παράξενο ένοιωθα ότι αναζητούσε το Μάριο δίπλα της.

Όπως είπε η ίδια στη συνέντευξη που θα παρακολουθήσετε κι εκεί, σε κάθε δίκη δηλαδή,  πάνε μαζί κάθε φορά, πιασμένοι χέρι χέρι.

Σ´ αγαπώ πολύ Βαρβάρα μου. Όταν σε συνάντησα είναι σα να ήρθα ξανά σε επαφή με κάθε θείο ή αγγελικό που αναζητούμε όταν το έχουμε ανάγκη. Μια τέτοια στιγμή σε συνάντησα και ήρθα σε επαφή με το θείο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr