search-button
cross-out

GNTM: Οι δηλώσεις των κοριτσιών μετά την αποχώρηση της Ίλντα! “Θέλω να αποκλείσω παίκτριες”

GNTM: Οι  δηλώσεις των κοριτσιών μετά την αποχώρηση της Ίλντα! “Θέλω να αποκλείσω παίκτριες”

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM φτάνει στο τέλος του και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Έτσι δικαιολογείται και το γεγονός ότι στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε ένα από τα φαβορί να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Η Ίλντα είδε την πόρτα της εξόδου και πολλά από τα κορίτσια θεώρησαν ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα μιας και η πορεία της στο παιχνίδι ήταν καλύτερη από αυτή της Άννας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όλα τα κορίτσια μίλησαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Η Κέισι φανερά στεναχωρημένη και δίχως να κρύψει την αντιπάθεια στο πρόσωπο της Άννας δήλωσε: «Εγώ δεν έχω μιλήσει με την Άννα. Δε σκέφτηκα να της δώσω συγχαρητήρια γιατί η σκέψη μου είναι στην Ίλντα» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η Άννα ήταν τυχερή σήμερα και δε νομίζω ότι θα υπάρξει επόμενη φορά. Η επόμενη αποχώρηση είναι δική της».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Χαρά υπογραμμίζοντας ότι η Άννα δεν είναι ικανή για την πεντάδα. Αντιθέτως, η Κάτια, η οποία πήρε την καλύτερη φωτογραφία στο συγκεκριμένο concept δήλωσε πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα, αφού έμεινε η φίλη της στο σπίτι και δε θα είναι μόνη της στο σπίτι.

Για ακόμα μία φορά, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα κάνει τα πάντα για να ανακηρυχθεί νικήτρια συνεχίζοντας με… στρατηγική!

«Πάνω απ΄ όλα στρατηγική! Θέλω να αποκλείσω παίκτριες. Ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οτιδήποτε σου ρίχνουν πρέπει να το κάνεις όπλο προς τη μάχη για να καταφέρεις τον στόχο σου», είπε η Κάτια.

Δείτε το video με  τις δηλώσεις όλων των κοριτσιών

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr