search-button
cross-out

GNTM Backstage: Γιατί δεν μιλούσαν Κάτια και Μαρία;

GNTM Backstage: Γιατί δεν μιλούσαν Κάτια και Μαρία;

Αμέσως μετά τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Χαράς από το GNTM, τα υπόλοιπα τέσσερα κορίτσια που κατάφεραν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μίλησαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»

. Όλες τους θεώρησαν δίκαιο το ότι αποχώρησε η Χαρά, αφού όλα κρίνονται πλέον στη λεπτομέρεια και είχε τη χειρότερη – συγκριτικά με τις άλλες- φωτογραφία της δοκιμασίας.

Εκτός, απ’ τα της δουλειάς, τα μοντέλα μίλησαν και για την εμπειρία τους στο Μιλάνο και συγκεκριμένα, για τη συγκατοίκηση της Μαρίας με την Κάτια στο ίδιο δωμάτιο.

«Θα έχετε ένα δίκλινο και ένα τρίκλινο», είπε η Ζενεβιέβ και αφού, Κέισι, Χαρά και Άννα Μαρία είναι κολλητές φίλες και δε χωρίζονταν με τίποτα, το δίκλινο ήταν μονόδρομος για τις «εχθρούς» Μαρία – Κάτια.

Άννα Μαρία και Κέισι είπαν στην κάμερα ότι μάλλον η Κάτια και η Μαρία δεν πέρασαν και πολύ ωραία, αφού δε μιλιούνταν μεταξύ τους.

«Με την Κάτια μιλούσαμε μόνο για το μπάνιο αναγκαστικά», τόνισε η Μαρία, ενώ η Κάτια είπε ότι δεν την ενδιέφερε με ποιον έμενε μαζί, γιατί είχε τόσο καλή διάθεση που βρισκόταν με το GNTM στο Μιλάνο. «Γυρίζαμε κομμάτια, κάναμε ένα μπάνιο και ξαπλώναμε. Και η ‘’καληνύχτα’’ ίσα που έβγαινε απ’ το στόμα μας», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια.

Δείτε το video με όσα είπαν

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr